Varovanje podatkov

Zbiranje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani oleasana.si v celoti ostali v uporabi podjetja OLEASANA, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana (upravljalec domene oleasana.si) in bodo služili izključno za potrebe izvedbe naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Če želite da vaše podatke izbrišemo iz našega sistema, nam to sporočite na naslov info@oleasana.si.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Vaše podatke zbiramo v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročilu na e-novice in ostale e-publikacije.

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani družbe OLEASANA, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na info@oleasana.si.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih strani oleasana.si.

Namen uporabe

Uporabnik dovoljuje družbi OLEASANA, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju OLEASANA, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o ponudbi na spletni trgovini oleasana.si.

Navedene podatke lahko podjetje OLEASANA, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.