ROSITA - Ekstra deviška olja iz jeter polenovke

Rosita Real Foods™ je majhno norveško družinsko podjetje, katerega poslanstvo je zagotavljanje ročno in v harmoniji z naravo pridelanih olj jeter polenovke. Svoje delo opravljajo z ljubeznijo in spoštovanjem do trajnostnega ulova najboljših vrst divje trske Gadus Morhua, v odprtem čistem divjem severnem morju.Cilj Rosite je zagotoviti čim večjo svežino in ohraniti naravna hranila, kot jih najdemo le v ribah odprtih morij. Proizvodnjo Rositinih trajnostnih, čistih in popolnoma naravnih olj spremljajo visoka stopnja skrbnosti, predanost in pozornost pri najmanjših podrobnostih.


Ekstra deviška olja iz jeter polenovke ROSITA:

- zagotavljajo najboljšo možno svežino in najbolj kakovostna hranila,

- so trajnosten, zaupanja vreden vir surovih olj iz ribjih jeter in

- naraven vir čistih maščobnih hranil, ki krepijo vaše zdravje in zavest.


Olja iz jeter polenovke Rosita so pridelana po starodavni nordijski metodi, ki se uporablja za proizvodnjo popolnoma nerafiniranih ribjih olj, proizvedenih v popolni odsotnosti toplote. Uporabljen je neprecenljiv postopek, ki ščiti izjemno hranilno vrednost olja. Med ekstrakcijo ali proizvodnjo se nikoli ne uporablja kemikalij, topil ali mehanskih naprav.

Olje jeter polenovke ne vsebuje sintetičnih hranil in vsebuje le vsa bogata, naravno prisotna biološko aktivna hranila, ki olju dajejo značilno učinkovitost. Vitamini ohranijo svojo izvorno obliko, ki je prisotna v jetrih polenovke. Na primer, vitamin A je pretežno v obliki retinola, vitamin D pa pretežno v obliki holekalciferola (D3).

Rosita z namenom zagotovitve neoporečnosti olja jeter polenovke,  vsako posamezno serijo testira v neodvisnem mikrobiološkem laboratoriju.

Rosita olja vsebujejo hranila v obliki in razmerju, kot je predvidela narava – nič več in nič manj. V proizvodnem procesu se v nobenem pogledu ne spreminja prehranske sestave. Narava narekuje količino hranil in tako je najbolje za telo.


Prikaži:
Razvrsti po:
Ribje olje v steklenici - ekstra deviško - ROSITA -10%

Ribje olje v steklenici - ekstra deviško - ROSITA

Rosita EVCLO - ribje olje v steklenici (150 ml) je nefermentirano ekstra deviško olje iz jeter polenovke, ki je pridobljeno iz jeter prostoživeč..

42,00 € 38,00 €

Rosita kapsule Novo -10%

Rosita kapsule

Brezplačna poštnina nad 55 EUR.Rosita EVCLO -  ekstra deviško olje jeter polenovke v kapsulahSveže - divje - surovo, iz čistih Norveških mori..

39,95 € 36,00 €

GAPS paket - D3-Omega3-Probiotik

GAPS dieta priporoča dopolnila v kombiniranem paketu, ki vsebuje:- 1 steklenico Carlson Fish Oil, tekoče, 500 ml (okus limone)- 1 pakiranje Smidge&nbs..

117,00 €

RLO - Olje morske Himere - 10 ml

Olje morske Himere (angl. Ratfish liver oil - RLO) je starodavno polnovredno živilo, pridobljeno iz jeter Chimaera monstrosa, znanega t..

24,99 €

Duet - MAMI BOM! -8%

Duet - MAMI BOM!

imunski sistem razvoj možganov razvoj vidaOkrepitev delovanja imunskega sistema.Za vzdrževanje normalnega vida, delovanja možgan..

81,90 € 75,00 €

RLO - Olje morske Himere 50 ml

Olje morske Himere (angl. Ratfish liver oil - RLO) je starodavno polnovredno živilo, pridobljeno iz jeter Chimaera monstrosa, znanega tudi k..

99,95 €

Trio - (o)MEGA MAMI! -11%

Trio - (o)MEGA MAMI!

imunski sistem razvoj možganov razvoj vida srce energijaOkrepitev delovanja imunskega sistema.Za zmanjšanje utrujenosti in izčrp..

131,80 € 117,00 €