Protivnetni paket

-7% Protivnetni paket


možgani
vid srce energija • Okrepitev delovanja imunskega sistema.
 • Za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti.
 • Za več energije in lažje premagovanje vsakodnevnih izzivov.
 • Za vzdržvanje normalnega vida, delovanja možganov in srca.
 • Za normalen razvoj vida in možganov zarodka oz. dojenčka.


Neotosil - Za podporo pri zdravljenju z biološko medicino


Inovativno prehransko dopolnilo s polifenoli in vitamini proizvedeno po postopku Emulext™, ki zagotavlja maksimalen izkoristek aktivnih učinkovin ter hitro in visoko stopnjo absorpcije aktivnih učinkovin.

+ zaščita in obnova celic
+ vzdrževanje sluznice
+ antioksidant
+ imunski sistem
+ nevroregeneracija

Številne študije potrjujejo blagodejno delovanje polifenolov na vzdrževanje zdravja. V izdelku je združena moč beta glukanov, alfa lipoične kisline (ALA), kvercetina, betakarotena, kurkumina, resveratrola, triphala churne, aronije in moringe z aktivnimi oblikami vitaminov B12 in folne kisline ter vitaminov A, C in E.

Zadostuje za 90 dni uporabe.


Opis Multi EM Ferment


Multi EM ferment je edinstven simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (20 milijard skrbno izbranih 31 dobrodejnih probiotičnih sevov v priporočljivem dnevnem odmerku) in 31 različnih zelišč in rastlin poznanih iz zakladnice zeliščarstva.

Multi EM ferment je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective Microorganisms). Za velikim številom dobrodejnih mikroorganizmov je skrito poglobljeno znanje o njihovi pravi kombinaciji.

Čarovnija EM je predvsem v tem, da delujejo v popolni harmoniji, kot  subtilno uglašen orkester, kjer se inštrumenti med seboj dopolnjujejo in tako ustvarjajo čudovito simfonijo. Za popolno uglasitev mikrobioma.

Večstopenjsko fermentiran napitek z Efektivnimi Mikroorganizmi in rastlinskimi metaboliti.

Zadostuje za 25 dni uporabe.


Opis Rosita olja iz jeter polenovke


 • 2.750 mg Omega 3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku.  
 • V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije.
 • Z najnižjo stopnjo oksidacije TOTOX < 5.
 • Brez okusa po ribah ali neprijetnega refluksa!
 • Z dodanim astaksantinom!
 • Tekoča oblika omogoča enostaven način uživanja.


Pozitivno delovanje omega-3 maščobnih kislin, še posebej EPK in DHK na celostno zdravje je poznano že dolga leta. Danes vemo, da so še posebej pomembne za zdravje. Ker sta EKP in DHK pomembni sestavini celičnih membran imata pomemben vpliv na to, kaj bo celica izločila in kaj absorbirala. Tako so omega-3 maščobne kisline pomembne za razvoj in delovanje možganov, kognitivne sposobnosti, preprečevanje s starostjo povezanega upadanja umskih sposobnosti in podporo ohranjanju normalne funkcije vida.

Ker je pri nas učinkovitost izdelkov na prvem mestu, je tudi Premium Asta Omega 3 olje najvišje kvalitete. Pridobljeno je iz sveže ulovljenih rib iz trajnostno certificiranega ulova, preverjenih na vsebnost težkih kovin. Vse to zagotavlja najvišjo čistost izdelka in najboljši okus. Pri Premium Asta-Omega Omega 3 olju ne boste občutili »ribjega okusa«, sicer značilnega za oksidirane maščobne kisline. Ko maščobe oksidirajo, z njimi zaužijemo tudi proste radikale in aldehide, ki delujejo vnetno – ravno obratno od pozitivnega učinka, ki ga z omega 3 maščobnimi kislinami želimo doseči. Kot pri vseh prehranskih dopolnilih je tudi pri omegi pomembna biorazpoložljivost. Da je ta pri Premium Asta Omega 3 olju maksimalna, smo ohranili obliko naravnih trigliceridov, ki jih telo takoj in z lahkoto uporabi.

Premium Asta Omega 3 - čisti trajnostni vir EPK in DHK za vso družino.

Zadostuje za 30 dni uporabe.


Opis NADH


NADH - Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid je naravna, telesu lastna snov, enostavneje poznana tudi kot koencim 1. Gre za biološko obliko vodika, ki ob reakciji s kisikom ustvarja ATP – energijo za prav vsako našo telesno celico. V telesu se največ NADH nahaja v srcu, možganih in mišicah, ki so tudi naši največji porabniki energije.

NADH sodeluje v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo.Najvišja koncentracija NADH se sicer nahaja v surovem mesu, v rastlinski hrani ga je izjemno malo. Ker pa je NADH občutljiv na svetlobo, temperaturo in prisotnost kisika, se ga med pripravo hrane večina uniči in ga zaužijemo zelo malo. Poleg tega je NADH občutljiv na želodčno kislino. Samo patentirana formulacija zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

NADH Original Instant Power® lingvalete prispevajo k sproščanju energije, delovanju živčnega sistema in k psihološkemu delovanju. Zato še posebej prav pridejo športnikom, ki potrebujejo dodatno energijo in vsem tistim, ki opažajo pogosto utrujenost in upad energije. Zaradi vpliva na živčni sistem jih cenijo tudi vsi, ki želijo povečati koncentracijo in izboljšati spomin, obenem pa je NADH edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju. NADH Original Instant Power® lingvalete so naravno prehransko dopolnilo s patentirano formulacijo in znanstveno dokazanim učinkovanjem. So na listi varnih dopolnil, ki se lahko uporabljajo tudi v vrhunskih športih. Patentirana stabilizirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.

30 lingvalet zadostuje za 30 dni uporabe.

V okviru protivnetnega protokola ga jemljete po potrebi, ob upadu energije.

Opozorila in opombe
Alergeni
Shranjevanje
OPOZORILO
Lastnosti
Seznam sestavin
Neto količina živila
Ne vsebuje
Število odmerkov
Hranilna vrednost

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 714
 • Šifra izdelka: ROHRMP17
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • 231,70 €
 • 215,00 €

Oznake: olje jeter polenovke, Omega 3, Vitamin A in D, imunska odpornost, zdrave kosti, zdravi zobje, terapevtski proizvod, imunski sistem,