HOMEBIOTIC - probiotično čistilo površin za vaš dom

Novo HOMEBIOTIC - probiotično  čistilo površin za vaš dom

Za bolj naravno čiščenje in varen dom

V nasprotju s sintetičnimi kemičnimi čistili Homebioticovo čistilo za površine uporablja naravne sestavine za nego vašega doma. To čistilo je zasnovano tako, da je nežno do mikrobioma vašega doma, zato je združljivo s probiotičnim razpršilom Homebiotic. Vsebuje citronsko kislino, ki pomaga pri odpravljanju plesni, umazanije in gliv. Pred uporabo  raztopite zavitek koncentrata v vodi in ga prelijte v stekleničko z razpršilom, ki jo je mogoče ponovno napolniti, ter s tem narediti nekaj dobrega za okolje.

Običajna kemična čistila odstranijo koristne mikrobe z domačih površin, izguba teh naravnih in koristnih prebivalcev našega doma pa lahko omogoči rast nezaželenih mikrobov, kot je plesen.
Homebiotic Surface Cleaner omogoča naravno čiščenje površin brez ostrih kemikalij, ki škodujejo domačemu biomu.
Izdelan je iz naravno učinkovitih, nestrupenih sestavin, ki pomagajo varno vzdrževati čistočo v domovih.
Čistila, ki vsebujejo sintetične snovi negativno vplivajo na vaše telo, počutje, nivo energije, motijo vaše hormonske žleze in sčasoma močno načenjajo vaše zdravje.

Ponovno uporabite prazne, očiščene steklenice s pršilom za raztapljanje koncentriranih zavihkov sredstva za čiščenje površin - tako prihranite plastiko, da ne konča na odlagališčih!
Trajnost je ključnega pomena! Koncentratni vložki za čistilo za površine so pakirani v biorazgradljivem kraft papirju in se lahko uporabljajo s skoraj vsako stekleničko za razprševanje, ki jo je mogoče napolniti. To pomeni, da na odlagališčih ne končajo dodatne steklenice, manjši odtis pri prevozu, saj ne pošiljate vode, in škodljive kemikalije, ki končajo v občutljivih ekosistemih.
Zasnovan tako, da je popolnoma prijazen do domačega mikrobioma.
Lahko se uporablja kot učinkovit način za čiščenje plesni, saj vsebuje citronsko kislino.
Odlično za čiščenje trdih površin, kot so ploščice, pulti, kadi, tuši in tla.
Združljiv z okoljskim probiotičnim razpršilom Homebiotic.
Ena škatla vsebuje 6 paketov zavihkov koncentriranega praška, iz katerih nastane 6 posameznih steklenic čistila s prostornino 500 ml (16oz).
Pomagajte, da bo rutina čiščenja bolj zelena! Sodobna, množično proizvedena čistila so polna visoko sintetičnih kemikalij, ki niso le škodljive za ljudi, ampak so tudi izjemno škodljive za naše lokalne občutljive ekosisteme, ko se izpirajo v tla in vodne poti. Poleg tega, da nekatere sestavine povzročajo resne težave z dihali, so nekatere tudi znani rakotvorni dejavniki. Homebiotično čistilo za površine je popolna rešitev za naravno in varno ohranjanje čistoče v domovih.

V vsaki škatli Homebiotic Surface Cleaner je 6 v vodi topnih koncentriranih tablet, ki zagotavljajo, da vsebujejo pomembne sestavine namesto vode, izmišljenih dišav ali nenaravnih barvil. Koncentrirane tablete so popolnoma prijazne do domačega mikrobioma, varne za hišne ljubljenčke in združljive z razpršilom Homebiotic Environmental Probiotic.

Homebiotic ohranja preproste sestavine, zato ste lahko prepričani, kaj uporabljate v svojem domu. Sestavine so narejene iz skrbno izbrane kombinacije pralnih sodov in citronske kisline, ki so nestrupena in močna kombinacija. Spoprimite se tudi z najzahtevnejšimi trdimi površinami v vašem domu: tuši, kadmi, kuhinjskimi pulti, tlemi in drugimi. Zaradi citronske kisline je Homebiotic Surface Cleaner odličen za pomoč pri odstranjevanju umazanije, plesni in plesni.

Čiščenje brez kompromisov: ne izbirajte med čistim domom in čistilno rešitvijo, ki ni varna le za vašo družino, temveč tudi za okolje - z Homebiotic Surface Cleaner izkusite oboje.
Opozorila in opombe
Navodila za uporaboV steklenički z razpršilnikom zmešajte 1 tableto koncentrata na 500 ml zelo tople vode. Počakajte, da se tableta raztopi, kar lahko traja 10-15 minut. Za hitrejše raztapljanje je priporočljivo, da zavihek razrežete na manjše koščke. Po raztapljanju dobro pretresite in uporabite za čiščenje.Kot pri vseh čistilih je priporočljivo uporabljati rokavice, da preprečite morebitno draženje kože. Homebiotično čistilo za površine ima v mešanici z vodo visoko stopnjo alkalnosti, kar lahko povzroči draženje občutljive kože.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinNatrijev karbonat, natrijev seskvikarbonat
Neto količina živila8 kapsul
Ne vsebujesintetičnih derivatov, umetnih barvil ali konzervansov. Proizvod ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 43
  • Šifra izdelka: HOMBIO66
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 17,00 €

Oznake: probiotik