O trgovini

Oleasana je spletna trgovina s prehranskimi dodatki najvišje kakovosti.


Smo majhno družinsko podjetje, ki ponuja najkakovostnejša ribja olja iz jeter polenovke, vitamine in druge prehranske dodatke naravnega izvora. V prvi vrsti je naše poslanstvo pomagati otrokom in osebam z nevrološkimi izzivi, ki pa se jim pridružujejo tudi vsi ostali, ki želijo skrb za svoje zdravje prevzeti v svoje roke.


Že 5 let smo predani skrbi za vaše zdravje. V svojo ponudbo vključujemo terapevtske rešitve, za ohranjanje in vračanje vašega zdravja, ki se po kakovosti uvrščajo v sam svetovni vrh. Ponujamo edinstvene, ekskluzivne izdelke, ki jih ni možno kupiti v prosti prodaji in preverjeno pomagajo pri ohranjanju zdravja. V naši spletni trgovini boste našli le prehranske dodatke, ki resnično delujejo in so pripravljeni iz najboljših naravnih sestavin in ob upoštevanju najvišjih standardov.  Proizvode smo lastnoročno izbrali in preizkusili tudi sami.  Enake proizvode v svoji praksi uporabljajo priznani strokovnjaki iz medicinskih krogov. Po navdih in znanje se obračamo tudi v Švico, od koder izvira sodobna biološka medicina. Tam je tudi največja evropska klinika celostne medicine, ki beleži izjemno visoke odstotke ozdravljivosti sodobnih kroničnih bolezni. V želji, da vsaj delček tega, kar je na voljo tam, omogočimo tudi širšemu krogu ljudi v Sloveniji, smo poleg osnovnih proizvodov vključili tudi izdelke pod blagovno znamko Eubioma.
Narava nam na dlani ponuja svoje znanje, samo oči moramo odpreti in opazovati. Generacije pred nami so dokazale, da se vse kar naše telo potrebuje, že nahaja v naravi in ima izjemno zdravilno moč. Naša naloga je, da to ponovno odkrijemo in si dopustimo verjeti v moč narave.

Ponujamo tudi proizvode, ki so temelj za izvajanje mnogih prehranskih protokolov (GAPS, Cure tooth decay, SDC idr.).


The Nourishing Hope Food Pyramid


Naše dolgoročno poslanstvo in vizija je družinam in posameznikom pomagati do boljšega zdravja, večje kakovosti življenja, več energije in več obilja, ter s tem osnovo za dosego svojega polnega potenciala.


Kako se je vse skupaj začelo?


Naša zgodba se je začela pred več kot 8 leti. V naši petčlanski družini so se od rosnih let pri enem izmed nas začeli pojavljati nevrološki izzivi. Žal konvencionalna medicina ni imela na voljo ustrezne rešitve ali ideje kako pomagati, zato smo se podali na pot samoizobraževanja in iskanja podpore. Srečali smo se z GAPS prehranskim protokolom dr. Natashe Campbell Mcbride, ki je ravno v letu 2014 obiskala tudi Slovenijo. Več si lahko preberete tukaj. dr. Natasha C. Mcbride je v svojem prehranskem protokolu priporočala določene proizvode, ki jih takrat še ni bilo možno kupiti v Sloveniji, ali pa so bili na voljo po izjemno visokih cenah (med njimi olja jeter polenovke, probiotiki - kot ključni proizvodi za sanacijo črevesja in vzpostavljanja normalnega stanja mikrobioma). Sprva smo za slovenske uporabnike izvajali skupinska naročila. Zadeva je prerasla domačo shrambo in tako je nastala ideja o bolj profesionalizirani obliki zagotavljanja olja za vse naše uporabnike. Nekateri ste z nami že od samega začetka in nas vzpodbujate, pišete pohvalna sporočila ter se nam zahvaljujete, da za vas skrbimo z zagotavljanjem pestre izbire olj jeter polenovke v Sloveniji. Mnogi izmed vas se na nas obračate s številnimi vprašanji glede terapevtskih protokolov, primernosti olj za nosečnice, zdravljenje kariesa, zdravljenje tihih vnetij v telesu. Vse to nas spodbuja, da rastemo in se tudi sami izobražujemo naprej, saj močno verjamemo, da ima že sama narava pripravljene vse rešitve za nas.


O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki z vsem srcem pomaga družinam in posameznikom do boljšega zdravja.

OLEASANA, Frane Tomšič s.p.
Krožna pot 54
1000 Ljubljana

Matična številka: 7084749000
Davčna številka: 78116813
Zavezanec za DDV: NE
TRR: IBAN SI56 1010 0005 5237 421 (Banka Koper d.d.)