Zeostar detox 300 g

Zeostar detox 300 g

 

100% naravni zeolit
Vsebuje 85-90% klinoptilolita
Najfinejša mikronizacija
Visoka ionska izmenjalna kapaciteta


  Opis


  Zeostar detox® je naravni mineralni kompleks vulkanskega izvora, najfinejši zeolit-klinoptilolit. Vsak zeolit-klinoptilolit ima glede na specifično strukturo določeno sposobnost selektivne vezave škodljivih snovi (razstrupljanja), kot so na primer težke kovine, mikotoksini, nitrozamini, bakterijski in virusni delci, amoniak, histamin in druge, kapaciteta vezave pa je predvsem odvisna od mikronizacije, torej velikosti delcev.

  Včasih se ne zavedamo, da so toksini povsod okoli nas – ne nahajajo se namreč le v konvencionalno pridelani hrani, cigaretah, alkoholu in v zraku. Toksini se nahajajo tudi vodi, zemlji, kozmetiki, čistilih, zdravilih, oblačilih, nakitu, celo otroških igračah. Pogosto pozabimo tudi na toksine, ki se nahajajo v posodi in drugih pripomočkih za kuhanje, v proizvodnih obratih, prometu gradbenem materialu in še marsikje. Kako pa se preobremenjenost telesa s toksini sploh občuti? To je odvisno od vrste toksina in njegove količine, običajno pa se posledice kažejo kot razdražljivost, hitre spremembe razpoloženja, migrene, glavoboli, povišan krvni tlak, stiskanje v prsih, težave s koncentracijo mozolji, akne, nečista koža, napihnjenost, vetrovi, lena prebava, zastajanje vode (prsti, gležnji, noge) in kot oslabljen imunski sistem.

  Finejša mikronizacija zeolitnega prahu seveda pomeni pokritje večje površine, pa tudi večjo mezoporoznost delcev, kar posledično vpliva na bistveno učinkovitejše razstrupljanje. Zeostar detox - najfinejši zeolit klinoptilolit. Mikroniziran z RCT tehnologijo (Rapid Collision Technology) na delce 1-5 mcm, povprečna velikost delcev 3 mcm. Polnitev 300 g zadostuje za 3 mesece uporabe. Polnitev 110 g zadostuje za 1 mesec uporabe.  Opozorila in opombe
  Navodila za uporaboZeoliti imajo širok namen uporabe kot adsorbent, kot pomožna snov na kmetijskem, farmacevtskem in kozmetičnem področju.
  ShranjevanjePo uporabi lonček vedno dobro zaprite in zaščitite pred vlago.
  OPOZORILOHraniti izven dosega otrok. Ne vdihavajte prahu.
  Lastnosti
  Seznam sestavinmikroniziran zeolit klinoptilolit (naravni minerali vulkanskega izvora: kalcijev magnezijev natrijev kalijev silikat), Nahajališče: Slovaška
  Neto količina živila 300 g

  Napišite mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 697
  • Šifra izdelka: ROHRMP11
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 69,00 €

  Oznake: naravni zeolit, zdrave kosti, razstupljanje, vegansko