Hidrolizirani kolagen

Hidrolizirani kolagen

Hidrolizirani kolagen Great Lakes je edinstvena kombinacija koncentriranih aminokislin majhne molekulske mase, kar pomaga pri njihovi odlični absorpciji v organizmu. Hidrolizirana oblika zagotavlja učinkovitejšo regeneracijo tkiv. Priporočljiva je zlasti kot podpora kostem in sklepom.


Ta beljakovina z nizko molekulsko maso se lahko prebavi le nekaj minut po zaužitju. Zaradi predhodne hidrolize, je onemogočeno strjevanje, poleg tega je zagotovljena hitra asimilacija v vezno tkivo in izboljšana hidracija. Kolagen je pomemben za uravnoteženje dušika, velja za sredstvo proti staranju, saj pomaga pri starostnih poškodbah hrustanca in pri nadomeščanju izgubljenega kolagena.
Hidrolizirani kolagen je edinstvena kombinacija koncentriranih aminokislin majhne molekulske mase, kar pomaga pri njihovi odlični absorpciji v organizmu. Hidrolizirana oblika zagotavlja učinkovitejšo regeneracijo tkiv. Priporočljiva je zlasti kot podpora kostem in sklepom.


Odličen je pri pripravi juh, smutijev, gumi bonbonov, sadnih želejev in tortnih prelivov.


POŠTNINA  ZA SLOVENIJO JE VKLJUČENA V CENO IZDELKA. Pri nakupu dveh ali več izdelkov se obračuna še dodaten 5% popust na oglaševane cene.


ZA OSTALE DRŽAVE V EU SE POŠTNINA DOPLAČA SKLADNO Z VELJAVNIMI CENIKI LOGISTIČNIH PODJETIJ. PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO.

Opozorila in opombe
Navodila za uporaboDve jedilni žlici (12g) dvakrat dnevno.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in suhem prostoru.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinHidrolizirani kolagen
Neto količina živila454 g
Ne vsebujeglutena, kvasa, mlečnih derivatov, umetnih barvil ali okusov. Proizvod ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov. Ravni hranil v izdelku se lahko spreminjajo od žetve do žetve, v skladu z naravnimi sezonskimi in geografskimi značilnostmi.
Hranilna vrednostHranilna vrednost na odmerek: 43 Kcal Natrij: 12mg Beljakovin: 11g Hidroliziran kolagen: 12g

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 5674
  • Šifra izdelka: ROHRMP10
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 38,50 €

Oznake: zdrave kosti, zdravi zobje