Smidge (HCL)

Novo Smidge (HCL)

Cilj Smidge ™ HCl + Encimi je spodbujati enostavno in učinkovito prebavo beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.

Nova in izboljšana formula GutZyme ™ HCl pomaga pri pravilni prebavi hrane, kar lahko zmanjša refluks kisline, napihnjenost in pline.

Kombinacija HCl, pepsina in encimov pomaga pri tvorbi želodčne kisline in prebavi. Idealno za tiste, ki sledijo dieti GAPS, omejijo vnos žitaric in ogljikovih hidratov ali želijo obnoviti raven HCl in povečati absorpcijo hranil.

Smilge ™ s HCl + encimi je edini prebavni dodatek na trgu, ki združuje uravnotežen odmerek HCl in pepsina, skupaj z vitalnimi encimi, ki podpirajo proizvodnjo želodčne kisline in pomagajo pri prebavi beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Drugi dodatki vsebujejo večje odmerke HCl, ki so lahko ostri in povzročajo zgago.

Smidge ™ HCl + Encimi je namenjen tistim, ki imajo po obroku težave z napihnjenostjo, spahovanjem, plini ali refluksom kisline. Tako se lahko po jedi sprostite in vpijete vsa koristna hranila v svoji hrani.

 • Podpira prebavo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov
 • Encimi za beljakovine, maščobe, škrob, sladkorje *
 • Brez dodatkov
 • Odlično za potovanja in večerje
 • Ne-GSO
 • Brez običajnih alergenov

Kdo lahko jemlje več encimov Smidge ™ s HCl in pepsinom?

 • Tisti, ki želijo obnoviti raven HCl in povečati absorpcijo hranil
 • Tisti, ki želijo zmanjšati pline, napihnjenost, spahovanje in druge občasne simptome GERB (gastroezofagealna refluksna bolezen)
 • Tisti, ki imajo GAPS (črevesni in psihološki sindrom), paleo, prehrano prednikov ali pravo hrano z večjo vsebnostjo maščob in beljakovin (tudi tisti, ki jedo omejena zrna in ogljikove hidrate)
 • Tisti, ki imajo dnevni režim uživanja zdravil (ki lahko motijo ​​prebavo)

Poleg tega imajo ljudje, ki se spopadajo z visokim stresom, pogosto težave z želodčno kislino in jim lahko ta multi-encim s HCl pomaga.


* Uprava za prehrano in zdravila teh trditev ni ocenila. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Opozorila in opombe
Navodila za uporaboOdrasli 2 kapsuli dnevno.Vedno začnite z drobcem! Nato vzemite eno kapsulo na dan s hrano. Nato vzemite dve kapsuli skupaj ali po navodilih pooblaščenega zdravstvenega delavca. (Glejte spodnjo opombo "nizko in počasi".) Smidge ™ HCl + Encimi vsebuje (klorovodikovo kislino), pomembno sestavino za ljudi z nizko tvorbo želodčne kisline. Začnite počasi in postopoma: dodatki Smidge ™ so vrhunski, čisti in močni. Zato je ključnega pomena, da začnete počasi, z nižjim odmerkom, kot je priporočeno. Na primer, zelo majhen odmerek vsak drugi dan ali celo enkrat na teden, dokler ne ugotovite, kako dodatek vpliva na vaše telo in kakšen odmerek se vam zdi primeren. Opozorilo: Ker Smidge ™ HCl + Encimi vsebuje HCl (klorovodikovo kislino), ni namenjen dojenčkom ali malčkom, razen če zdravstveni delavec ne predpiše drugače. Ne odpirajte kapsule; neposredno uživanje praška lahko razjeda zobno sklenino, povzroči in / ali draži mehko tkivno oblogo ust in požiralnika. Tega izdelka ne jemljite, če imate čir. Če imate težave z želodcem ali zgago, takoj prenehajte z uporabo. Hraniti izven dosega otrok.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru. Med potovanjem jih lahko hranite pri sobni temperaturi do dva tedna.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinBetain hidroklorid, pepsin, lipaza, amilaza, kompleks proteaze peptidaze z eksopeptidazo in aktivnostjo DPP-IV, laktaza, fitaza. Druge sestavine: celuloza (osnova za inkapsulacijo), vegetarijanska kapsula.
Neto količina živila120m kapsul
Ne vsebujeBrez dodatkov Ne-GSO Brez običajnih alergenov
Število odmerkov60

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 591
 • Šifra izdelka: HCLRMP12
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • 41,90 €

Oznake: Smidge (HCL)