Immuno*m™ prevent

Novo Immuno*m™ prevent

imunski sistem življenje

  • Biomodulacija imunskega sistema.
  • Polipeptidni laktični ferment.
  • Za vzdrževanje zdravja in ohranjanje visoke vsesplošne kondicije.
  • Preventiva, anti-aging in kakovostno staranje.

Opis

 

Modulacija imunskega sistema je veliko več, kot samo krepitev imunskega sistema. Vključuje uravnavanje razmerij med različnimi celicami imunskega sistema, da jih pripelje v naravno ravnotežje in s tem imunskemu sistemu omogoči normalno delovanje. Preventivna modulacija imunskega sistema je še posebej priporočljiva za vse, ki so izpostavljeni raznovrstnemu stresu, škodljivim okoljskim dejavnikom in nezdravemu življenjskemu stilu.

Biomodulacija imunskega sistema pomeni, da se za modulacijo imunskega sistema poskrbi na naraven, neagresiven način.

Ozaveščenost o pomembnosti uravnoteženega delovanja imunskega sistema je vse višja. Brezhibno delovanje imunskega sistema je pomembno tako za vzdrževanje zdravja, kot tudi za preprečevanje bolezni, blažitev simptomov kroničnih zdravstvenih težav in okrevanje po bolezni.

Uglasite imunski sistem, da bo lahko poskrbel za vaše zdravje!


Vitamin D pripomore k normalni funkciji imunskega sistema.


Proizvajalec: Za Eubioma d.o.o. skrbno proizvedeno v Nemčiji.Opozorila in opombe
Navodila za uporaboNavodilo za uporaboPriporočena dnevna količina je 1 kapsula, pred obrokom z zadostno količino vode.
ShranjevanjeNavodilo za shranjevanjeHraniti v suhem in hladnem prostoru. Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
OPOZORILOOpozorilaPrehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.Nosečnice, doječe matere, otroci in mladostniki, še posebej kadar uživajo tudi druga zdravila ali kadar obstajajo alergije na določene sestavine, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.
Lastnosti
Seznam sestavinSestavine: Sestavine: modificiran koruzni škrob (sredstvo za povečanje prostornine), želatina (ovoj kapsule), LAKTOZA premazno sredstvo, Laktobacili (L.animalis, L.acidophilus, L.bulgaricus, L.lactis, B.bifidum, B.longum, B.lactis), kvasovke, polipeptidi iz fermentiranega MLEKA, kolostrum, hondroitin sulfat, holekalciferol, palmovo olje Sestavine Sestavine V eni kapsuli %PDV* Vitamin D3 3,75 µg 75 Laktobacili > 2,5x10^6 cfu**/g Kvasovke prbl. 2,5x10^3 cfu**/g Kolostrum 1.500 µg Palmovo olje prbl. 3 mg *Priporočen dnevni vnos v EU *colony forming unit / enote, ki tvorijo kolonije
Neto količina živila18 g / 60 kapsul
Ne vsebuje

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 46
  • Šifra izdelka: IMMUN10
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 270,00 €

Oznake: terapevtski proizvod, biološka medicina, imunno-m-prevent, imunski sistem