HOMEBIOTIC - probiotik za vaš dom

HOMEBIOTIC - probiotik za vaš dom

Homebiotik je edinstvena mešanica naravnih koristnih probiotikov, ki podprejo naravni mikrobiom vašega doma. Zdrav mikrobiom v vašem domu lahko pomaga pri preprečevanju vonjav, plesni, gliv, in drugih patogenih organizmov.

Mikrobiom je kompleksni ekosistem bakterij, virusov, gliv in drugih mikroskopsko majhnih organizmov. Okolje, v katerem živimo danes, je neprijazno do našega mikrobioma saj smo okupirani  s kemičnimi snovmi povsod, kamor se obrnemo, doma (izdelki za osebno rabo, gospodinjski pripomočki, pohištvo, opleski naših sten), v avtomobilu, v hrani, oblačilih ki jih nosimo, zraku ki ga dihamo.

Homebiotik je naravni probiotični sprej, pridobljen iz zdravih tal in pomaga obnoviti koristni bakterijski mikrobiom v vašem domu. Posebej je podporen za manjše otroke, ki potrebujejo dobro imunsko podporo, zdravo okolje.

Homebiotik je zasnovan tako, da pomaga zaščititi vaš dom ali pisarno pred mikrobi, plesnimi in slabimi vonjavami, zato je njegova učinkovitost večja, če hkrati vpeljete še druge ukrepe, npr. redno zračenje prostorov, sisteme za kroženje zraka.

Tipični načini zdravljenja plesni v domu niso niti varni, niti praktični, niti ne nimajo dolgotrajnih učinkov  (npr. Beljenje s klorom je strupeno in običajno uniči številne površine, ki jih obdelujemo). Homebitotik začne delovati takoj. V prostor doda milijarde naravnih koristnih probiotikov, je 100% naravnih sestavin, ki so varne za uporabo pri otrocih in hišnih ljubljenčkih.

Brezbarvna formula brez vonja varno deluje na vseh površinah: Les | ploščice| preproge | druge umetne mase

Združljivo z izdelki in metodami za takoimenovano "zeleno čiščenje".

Opombe

Če izdelek prvič nanašate na leseno, lakirano ali dodelano stensko površino ali svetlo preprogo, najprej preizkusite na nevidnem območju. Ne mešajte z drugimi čistilnimi sredstvi. Običajne plesnive površine vključujejo: stene pod tušem, pod umivalniki, v kletnih prostorih ali prostorih za plazenje, okenske police in preproge.

Izdelek ima certifikat kakovosti ASTM D-3273, ki izkazuje skladnost z ameriškim standardom za preprečevanje plesni.
 

 
Opozorila in opombe
Navodila za uporaboOtroci 1 kapsula dnevno, Odrasli 2 kapsuli dnevno.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinBifidobacterium infantis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salvarius, Bifidobaterium breve, Bifidobacterium lactis, vegeterijanske kapsule (hydroxypropyl methyl celuloza, voda), L-leucin.
Neto količina živila1 kapsula 280 mg60 kapsul
Ne vsebujeglutena, kvasa, mlečnih derivatov, umetnih barvil ali okusov. Proizvod ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov. Ravni hranil v izdelku se lahko spreminjajo od žetve do žetve, v skladu z naravnimi sezonskimi in geografskimi značilnostmi.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 272
  • Šifra izdelka: ROHRMP09
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 43,00 €

Oznake: probiotik