GREEN PASTURE - fermentirana olja iz jeter polenovke

Green Pasture je podjetje v družinski lasti, ki sta ga leta 2000 ustanovila Dave in Barb Wetzel. Njihov cilj je zagotoviti visokokakovostna olja, takšna kot so jih izdelovali pred obdobjem industrijsko predelane hrane in kmetijske revolucije.

Podjetje Green Pasture ponuja več visoko hranilnih prehranskih dopolnil, vključno s fermentiranimi olji iz jeter polenovke, olje iz jeter skata, ter visoko koncentrirano masleno olje.

Najbolj prepoznaven proizvod, ki ga ponuja Green Pasture je vitaminsko masleno olje v kombinaciji z oljem iz jeter trske (FCLOB), ki zaradi vsebnosti Vitamina D3 in Vitamina K2 ustvarja močno sinergijo in povečano učinkovitost.


     

Podjetje Green Pasture je zavezano k izvajanju konzervativnih okoljskih pristopov, kadar koli je to mogoče. Pri izbiri partnerjev uporablja najvišje standarde kakovosti in sledi načelom trajnostnega ribolova. Slednje je razlog, da so kot ekskluzivnega dobavitelja jeter trske izbrali Alaskan Leader Seafoods.

Družba Green Pasture Products je za svoje fermentirano olje iz jeter polenovke Blue Ice™ prejela certifikat Marine Stewardship Council (MSC). Družba Green Pasture Products in vsi njeni proizvodni partnerji so opravili certificiranje po MSC, ki ga izvajajo neodvisne tretje strani. Certificiranje poteka po standardu oskrbovalne verige MSC, ki zagotavlja sledljivost "od oceana do krožnika" do trajnostnega ribolova s certifikatom MSC.


Prikaži:
Razvrsti po:

FCLO - Fermentirano olje jeter polenovke

Blue Ice Fermentirano olje iz jeter polenovke (FCLO), naraven okus, 180 mlBlue IceTM FCLO je edinstveno fermentirano surovo olje iz jeter polenovke na..

38,50 €

FCLO v kapsulah

Fermentirano olje iz jeter polenovke v kapsulahLastnosti:Enostavno za prebavo.Povečana absorpcija hranil.2 in pol-krat več vitamina A in D.Koncentrira..

38,95 €

FCLOB - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal Masleno olje/Fermentirano olje iz jeter polenovke, gel, naraven okus, 240 mlLastnosti:Mešanica olja iz fermentiranga olja iz jeter pole..

41,50 €

FCLOB - cimet - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal masleno olje s fermetniranim oljem jeter polenovke ­ okus cimeta, gel, 188 mlLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentiranga..

41,50 €

FCLOB - čokolada - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal masleno olje s fermetniranim oljem jeter polenovke - okus čokoladeLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentiranga olja iz je..

41,50 €

FCLOB – v kapsulah Ni na zalogi

FCLOB – v kapsulah

Masleno olje/Fermentirano olje iz jeter polenovke v kapsulahLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentiranga olja iz jeter polenovke in masl..

42,95 €

Masleno olje Ni na zalogi

Masleno olje

X-Factor masleno olje z visoko vsebnostjo vitaminov, navaden okus, gel, 188 mlLastnosti:Vsebuje maslene kisline, CLA, lavrinske kisline, miristinske k..

43,00 €

Skatovo olje v kapsulah

Blue Ice fermentirano skatovo olje v kapsulahBlue Ice™ fermentirano olje iz jeter skata je vaša najboljša izbira ribjega olja. Skatovo fermentirano ri..

38,95 €