Green pasture FCLO

Green Pasture je podjetje v družinski lasti, ki sta ga leta 2000 ustanovila Dave in Barb Wetzel. Njihov cilj je zagotoviti visokokakovostna olja, takšna kot so jih izdelovali pred obdobjem industrijsko predelane hrane in kmetijske revolucije.

Prikaži:
Razvrsti po:

FCLO - Fermentirano olje jeter polenovke

Blue Ice Fermentirano olje iz jeter polenovke (FCLO), naraven okus, 180 mlBlue IceTM FCLO je edinstveno fermentirano surovo olje iz jeter polenovke na..

38,50 €

FCLO v kapsulah

Fermentirano olje iz jeter polenovke v kapsulahLastnosti:Enostavno za prebavo.Povečana absorpcija hranil.2 in pol-krat več vitamina A in D.Koncentrira..

38,95 €

FCLOB - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal Masleno olje/Fermentirano olje iz jeter polenovke, gel, naraven okus, 240 mlLastnosti:Mešanica olja iz fermentiranga olja iz jeter pole..

45,50 €

FCLOB - cimet - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem Ni na zalogi

FCLOB - cimet - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal masleno olje s fermetniranim oljem jeter polenovke ­ okus cimeta, gel, 240 mlLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentir..

45,50 €

FCLOB - čokolada - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem Prednaročilo

FCLOB - čokolada - fermentirano olje iz jeter polenovke z maslenim oljem

Blue Ice Royal masleno olje s fermetniranim oljem jeter polenovke - okus čokoladeLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentiranga olja iz je..

45,50 €

FCLOB – v kapsulah Ni na zalogi

FCLOB – v kapsulah

Masleno olje/Fermentirano olje iz jeter polenovke v kapsulahLastnosti:Visoko učinkovita mešanica olja iz fermentiranga olja iz jeter polenovke in masl..

42,95 €

Masleno olje

X-Factor masleno olje z visoko vsebnostjo vitaminov, navaden okus, gel, 240 mlLastnosti:Vsebuje maslene kisline, CLA, lavrinske kisline, miristinske k..

59,00 €

Premium Asta-O3+NADH Original Instant Power® gratis

 srce možgani vid2.750 mg Omega 3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku.  V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavl..

47,90 €

Skatovo olje v kapsulah Prednaročilo

Skatovo olje v kapsulah

Blue Ice fermentirano skatovo olje v kapsulahBlue Ice™ fermentirano olje iz jeter skata je vaša najboljša izbira ribjega olja. Skatovo fermentirano ri..

38,95 €