Epsom sol - naravna - 1 kg pakiranje
Čudovita sol za kopel za razstrupljanje in dermalno dovajanje magnezija v telo.
EPSOM SOL - 100% naravna
Država porekla: Nemčija
Uvoznik: Oleasana, Frane Tomšič s.p., Krožna pot 54, 1000 Ljubljana
Navodila za uporabo: V kopel dodajte 1-3 lončke epsom soli in počakajte, da se sol raztopi. Namakanje v kopeli ni priporočljivo več kot 20 minut.
Epsom sol dolguje svoje ime "Epsom Salt" mestu Epsom v osrednji Angliji, kjer so to spojino začeli pridobivati z izhlapevanjem mineralne vode.
Epsom sol je znana že več sto let in se uporablja za sproščujoče kopeli. Epsom sol je videti kot običajna kuhinjska sol, je brez vonja in ima za kožo nevtralno pH-vrednost.
Področja uporabe: Epsom sol je idealna za izdelavo magnezijevih kopeli in magnezijevih kopeli za noge ter za kozmetične namene.
Shranjevanje: Epsom kopel je primerna za shranjevanje. Shranjujete jo lahko kjer koli pri sobni temperaturi, čisto in suho, stran od neposredne sončne svetlobe in vlage.
Pakiranje: Papirnate vrečke z možnostjo ponovnega zapiranja v naravnem videzu.
Epsom sol je znana tudi pod imenom Epsom sol, magnezijev sulfat, grenka sol.
Ostali podatki o EPSOM soll;
Magnezij je preprosto ključnega pomena za zdravje in dobro počutje! Ta mineral, znan kot epsom sol, magnezijev sulfat ali epsom sol, je koristen za preprečevanje raznih simptomov.
Izdelki z Epsom soljo, imajo v skladu z Uredbo EU 432/2012 naslednje lastnosti:
• Magnezij sodeluje pri delitvi celic.
• Magnezij pomaga vzdrževati zdrave zobe.
• Magnezij pomaga vzdrževati zdrave kosti.
• Magnezij prispeva k normalni duševni funkciji.
• Magnezij prispeva k normalni sintezi beljakovin.
• Magnezij prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.
• Magnezij prispeva k normalni presnovi energije.
• Magnezij prispeva k ravnovesju elektrolitov.
• Magnezij pomaga zmanjšati utrujenost.
Opozorila in opombe | |
OPOZORILO | Pred uporabo epsomske soli se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. |
Lastnosti | |
Seznam sestavin | 49% Magnesium Sulphate Heptahydrate, MgSo4 ˙ 7H20 |
Neto količina živila | 1 kg (lahko odstopa za +-3%) |