Zinzino Shine+

Zinzino Shine+

ZinoShine+ je edinstveno oblikovano prehransko dopolnilo z vitaminom D3 in širokim spektrom magnezija. Patentirana mešanica je razvita kot podpora imunskemu sistemu, za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti ter podpora delovanja mišic, kosti in zob. Vaše potrebe po vitaminu D so izrazito individualne in so odvisne od vaše starosti, življenjskega sloga, geografske lege in izpostavljenosti sončni svetlobi. Zato je naše prehransko dopolnilo ustvarjeno tako, da vam pomaga prilagoditi vnos glede na vaše individualne potrebe skozi vse leto in vse življenje.


Ena velikost ne ustreza vsem

Boljše zdravje je dinamičen proces. Stanje mikrohranil se lahko razlikuje tekom letnih časov, ko se staramo in ko se spreminja naš življenski stil. Svoje stanje redno spremljajte s krvnim testom vsake štiri mesece, da zagotovite zadostno količino vitamina D v telesu skozi vse leto. Na podlagi vašega trenutnega stanja vitamina D vam podamo prilagojena priporočila, kako s prehrnaskim dopolnilom ZinoShine+ na varen in učinkovit način ohraniti ali izboljšati raven vitamina D.


Vitamin D
Vitamin D podpira pomembne funkcije v telesu, saj pomaga uravnavati absorpcijo kalcija in fosforja, zagotovo pa je najbolj pomembno, da pomaga pri normalnem delovanju imunskega sistema. Poleg tega je zadostna količina vitamina D pomembna za normalno rast in razvoj kosti in zob. Tako kot pri večini prehranskih in zdravstvenih dejavnikov je tudi pri zadovoljevanju potreb po vitaminu D veliko individualnosti. Številni družbeni in vedenjski vplivi vplivajo na našo zmožnost pridobivanja zadostnih količin vitamina D samo s soncem. Dejavniki, kot so bivanje na območju z veliko onesnaženostjo, uporaba krem za sončenje, količina časa, ki ga preživimo v zaprtih prostorih, življenje in delo v velikih mestih, kjer stavbe blokirajo sončno svetlobo, vplivajo na to, kako se naše telo odziva na sonce in proizvaja ta pomemben "sončni vitamin". Poleg tega je treba upoštevati tudi telesno težo. Vitamin D je vitamin, topen v maščobah, zato ga moramo proizvesti in zaužiti toliko več, kolikor večja je naša telesna teža, da dosežemo in vzdržujemo zadostno raven v krvi. Približno 1 milijarda ljudi na svetu ima pomanjkanje vitamina D. Zato je pomembno, da spremljate raven vitamina D in jo po potrebi prilagajate z dodatnimi viri vitamina D poleg sončne svetlobe. Vir vitamina D, ki ga uporabljamo, je lišaj. Gre za majhno edinstveno rastlinsko vrsto, ki jo sestavlja simbioza alg in gliv. V izobilju ga najdemo na pobočjih gora, skalah in drevesih, zato je ta naravni vir vitamina D3 zavestna izbira v dobro našega okolja.


Magnezij
Na voljo je veliko različnih virov vitaminov in mineralov. Trudimo se najti najboljše in najučinkovitejše vire, ki so na voljo na trgu. ZinoShine+ vsebuje magnezijev hidroksid iz morske vode, magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev bisglicinat. Ti štirje viri skupaj zagotavljajo širok spekter za boljšo absorpcijo in uporabo v našem telesu.Popolnoma naravna formulacija

Znak + za imenom pomeni, da so vse sestavine v izdelku naravnega izvora. Nikoli ne bomo nehali iskati povsem naravnih alternativ in bomo še naprej vodilni v naši industriji. ZinoShine+ utrjuje našo odločenost, da uporabljamo, popolnoma naravne sestavine, pridobljene pod strogim nadzorom kadar koli je to mogoče. Poleg tega ga lahko uživajo tudi vegani, saj so veganske možnosti nesporen del naše ponudbe. Naravno.Ključne prednosti

  • podpora delovanju mišic, kosti in zob   
  • zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti
  • Podpora imunskemu sistemu


ZINZINO koncept ravnovesja v telesu

1. Opravite test (na voljo vitamin D test in Test maščobnih kislin)
2. Začnite uporabljati izdelke Zinzino.
3. Preverite rezultate testa.
4. Po 4 mesecih se znova testirajte.


Brezplačna poštnina nad 55 EUR.Opozorila in opombe
Navodila za uporaboOtroci < 11 let: 11 let: 1 tableta na dan. Mladostniki, stari od 12 do 18 let: 1 tableta na dan: 1-3 tablete na dan. Odrasli > 18 let: Od 1 do 4 tablete na dan.
OPOZORILO* Te izjave niso bile ocenjene s strani Uprave za hrano in zdravila. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni.
OpombeNe prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso namenjena kot nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Shranjevanje: suho pri sobni temperaturi. Hraniti zunaj dosega otrok.
Lastnosti
Seznam sestavinMg (magnezijev hidroksid iz morske vode, magnezijev citrat, magnezijev malat, magnezijev bisglicinat), sredstvo za povečanje prostornine (beta-ciklodekstrin iz kasave), sredstva proti sprijemanju ((stearinska kislina, MCT olje iz kokosa), vitamin D3 (holekalciferol).
Hranilna vrednostHranilna vrednost na posamezno enoto: 1 tableta 4 tablete Vitamin D3 12.5 μg (250%)* 50 μg (1000%)* Magnezij 87.5 mg (23%)* 350 mg (93%)* *PRV (prehranska referenčna vrednost)

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 1011
  • Šifra izdelka: ZINOJP159
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 19,00 €

Oznake: Vitamin D, Zinzino, vegansko, magnezij, imunski sistem, kosti, zobje, za nosečnice