Veganski Zinzino BalanceOil+

-13% Veganski Zinzino BalanceOil+

Vegansko prehransko dopolnilo BalanceOil+ je sinergijska mešanica olja morskih mikro-alg z visoko vsebnostjo EPA, DHA in DPA, ekstra deviškega oljčnega olja, z visoko vsebnostjo OA in polifenolov in olja iz semen Ahiflower® z visoko vsebnostjo SDA, ALA in GLA ter veganskega vitamina D3.

Varno uravnava in vzdržuje ravni EPA+DHA ter ravnovesje omega-6:3 v telesu.

Glede na merjene razultate je med vodilnimi med omega-3 pripravki.


Ključne koristi:

 • Prispeva k normalnemu delovanju možganov (dnevni odmerek vsebuje 1120 mg DHA).
 • Prispeva k normalnemu delovanju srca (dnevni odmerek vsebuje 780 mg EPA in 1120 mg DHA).
 • Prispeva k normalnemu imunskemu sistemu (dnevni odmerek vsebuje 20 µg vitamina D3).
 • Pomaga vzdrževati zadostne ravni EPA in DHA v telesu.
 • Pomaga vzdrževati optimalno raven omega-6:3 v telesu.
 • Pomaga vzdrževati raven polifenola v telesu, da zaščiti krvne lipide pred oksidativnim stresom.
 • Podpira zdravo in normalno delovanje oči (vsebuje 1120 mg DHA).
 • Podpira normalno raven trigliceridov v krvi, normalen krvni tlak in raven kalcija v krvi.
 • Prispeva k ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob in delitvi celic (dnevni odmerek vsebuje 20 µg vitamina D3).
 • Prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, delovanju imunskega sistema, presnovi železa, ohranjanju zdravih sluznic, ohranjanju zdrave kože, izboljšuje komunikacijo med celicami (dnevni odmerek vsebuje 20 µg vitamina D3).

Olje alg

Olje, pridobljeno iz morskih mikro-alg Schizochytrium sp., je bogato z omega-3 maščobnimi, eikozapentanojsko kislino (EPA) in dokozaheksaenojsko kislino (DHA). To je prvi vegetarijanski EPA/DHA izdelek, ki je na voljo in ponuja bio alternativo tradicionalnim ribjim oljem. Proizveden je v obratu pod inšpekcijskim nadzorom FDA in strogo nadzorovanem objektu v ZDA. Je koncentriran, kvaliteten in konsistenten izdelek.


Ahiflower® olje

Ahiflower® (latinsko Buglossoides arvensis) olje ima najvišjo vsebnost omega, v primerjavi z drugimi rastlinskimi viri. Hladno stiskano olje iz semen Ahiflower® je obdelano pri nizkih temperaturah v postopku čiščenja, kjer je fizično rafinirano, beljeno in deodorizirano. Olje tako pridobi bledo rumenkasto barvo in nevtralen vonj. Je brez GSO, bogato je z omega-3 maščobnimi kislinami, Omega-3 SDA in ALA, ter omega-6 maščobnimi kislinami GLA. Je odlična izbira za vegetarijance in vegane, z idealenim profilom maščobnih kislin. Ker vsebuje več Omega-3 kot Omega-6, lahko pomaga tudi uravnovesiti razmerje med Omega-6 in Omega-3, kar je v nasprotju z večino vegetarijanskih olj, ki imajo previsoko vsebnost omega-6. Olje  vsebuje redko Omega-3 maščobno kislino SDA, ki se v telesu kar petkrat bolje pretvori v EPA kot tipična rastlinska Omega-3 ALA, npr. v lanenih semenih.


Ekstra deviško oljčno olje

Ekstra deviško oljčno oje je izdelano iz oliv Španske oljke Picual, ki imajo zelo visoko vsebnost omega-9 in antioksidantov. Izredno kvalitetnim olivam, v procesu odstranijo koščice in hladno stiskajo le plodove. Olje je zaradi postopka izdelave, bogato z Omega-9 (oleinsko kislino), in ima zelo visoko vsebnost antioksidatnov, imenovanih polifenoli (nad 750 mg/kg), ki ščitijo celice.


Naravni tokoferoli

Mešani tokoferoli so običajno uporabljeni kot antioksidanti v prehranskih dopolnilih. Uporabljeni naravni tokoferoli so izdelani iz visoko rafiniranih destilatov sojinega olja brez GSO, ki so dodatno rafinirani in zato ne vsebujejo sojinih beljakovin. To pomeni, da ni alergenov. Tipična sestava je: alfa-, beta-, gama- in delta-tokoferoli.


Vitamin D3

Ekskluzivni veganski vitamin D3 (holekalciferol) prihaja iz posebnih ekološko pridelanih lišajev. Kopičijo lahko veliko količino koristnih hranil, vključno z vitaminom D3. Izvlečku vitamina D3 je kasneje dodano kokosovo olje. Vitamin D3 je certificirano veganski in brez gensko spremenjenih sestavin.


ZA OSTALE DRŽAVE V EU SE POŠTNINA DOPLAČA SKLADNO Z VELJAVNIMI CENIKI LOGISTIČNIH PODJETIJ. PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO.

Opozorila in opombe
Navodila za uporaboVmešate v vodo ali sok.
AlergeniBrez gensko spremenjenih sestavin. Primerno za keto diete. Vegansko.
OPOZORILOČe jemljete zdravila za redčenje krvi, se morate pred jemanjem zdravila posvetovati z zdravnikom ali medicinsko sestro. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestek za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
OpombeShranjevanje: Neodprte steklenice shranjujte v temnem suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprte steklenice shranjujte v hladilniku in porabite v 45-ih dneh. Olje lahko postane motno pri temperaturah nižjih od 4 °C zaradi strjevanja oljčnega olja. Olje se bo očistilo pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok.
Lastnosti
Seznam sestavinHladno stiskano olivno olje, olje alg izdelano iz mikro-alg Schizochytrium sp., rafinirano olje Ahiflower®, antioksidanti (izvleček bogat s tokoferolom), vitamin D3 (holekalciferol, pridobljen iz rastlinskega izvlečka).
Neto količina živila300 ml
Število odmerkovPriporočena uporaba: 0,15 ml na kg telesne teže. Velikost serviranja prilagodite glede na telesno težo. Odrasli s telesno težo 50 kg: 7,5 ml na dan. Odrasli s telesno težo 80 kg: 12 ml na dan.
Hranilna vrednostSkupna količina Omega-3 3047 mg Olje alg 3282 mg od tega EPA (eikozapentaenojska kislina) 772 mg od tega DHA (dehidroaskorbinska kislina) 1123 mg od tega DPA (dokozapentaenojska kislina) 180 mg Ahiflower® olje 1518 mg od tega SDA 288 mg od tega ALA (α-linolenska kislina) 683 mg od tega GLA 95 mg Ekstra deviško oljčno olje 6251 mg od tega Omega-9 5142 mg od tega polifenoli 5,3 mg Vitamin D3 (250 % referenčne vrednosti) 20 μg

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 2969
 • Šifra izdelka: ZINOJP150
 • Dobavljivost: Na zalogi
Do konca akcije še:
 • 79,00 €
 • 69,00 €
 • Cena v točkah zvestobe: 5

Oznake: Omega 3, Vitamin A in D, imunska odpornost, zdrave kosti, zdravi zobje, terapevtski proizvod, imunski sistem, za otroke, vegansko, zinzino, za nosečnice