Smidge (GUT PRO Probiotik)

Novo Na zalogi Smidge (GUT PRO Probiotik)

Močan, kondenziran in čist probiotik s pravo mešanico bakterij, ima enako formulo kot GutPro®.

Probiotik odlikuje vsebnost zgolj histaminsko nevtralnih ali histaminsko razgradljivih sevov probiotičnih bakterij.

Probiotik je oblikovan kot enostavna, vegetarijanska kapsula (celuloza, najbolj nežno polnilo, ki zadovoljuje zahteve najzahtevnejših kupcev).

Vsebuje:

- osem klinično dokazanih sevov človeških probiotikov (L. plantarum, L. gasseri, L. salivarius, B. bifidum, B. breve, B. infantis, B. longum, B. lactis).

- 10+ milijard sevov na kapsulo.

Primerna je za ljudi, ki sledijo prehranskim portokolom, vključno z GAPS, SIBO, avtizmom / PDD-NOS, PANDA / PANS, Paleo, AIP, ketogensko dieto, brez glutena, brez soje in kazeina. Izdelek je skrbno izdelan na podlagi povratnih informacij teh specifičnih skupnosti. Ne pomeni, da je namenjen zdravljenju določenega zdravstvenega stanja, niti ne pomeni, da je "skladen" s posebno prehrano.

Ne vsebuje:

- sevov, za katere je znano, da prispevajo k d-laktatni acidozi.

- streptococcus thermophilus ali drugih sevov, ki dražijo črevesje.

-  sevov probiotikov, ki tvorijo spore.

- inulina, maltodekstrina in drugih prebiotikov.

- pomožnih snovi in ​​drugih dodanih sestavin, npr. Magnezijev stearat, silicijev dioksid, titanov dioksid.

Brez alergenov. Vsi sevi se gojijo na kulturi brez mlečnih, sojinih, vegetarijanskih in gensko nespremenjenih organizmov. Ne vsebuje mleka / kazeina, jajc, rib, lupinarjev, pšenice / glutena, arašidov, oreščkov, kvasa, koruze ali soje.


Opozorila in opombe
Navodila za uporaboOtroci 1 kapsula dnevno, Odrasli 2 kapsuli dnevno.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Hranite v hladnem in temnem prostoru. Med potovanjem jih lahko hranite pri sobni temperaturi do dva tedna.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinBifidobacterium infantis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salvarius, Bifidobaterium breve, Bifidobacterium lactis, vegeterijanske kapsule (hydroxypropyl methyl celuloza, voda), L-leucin.
Neto količina živila1 kapsula 280 mg60 kapsul30 odmerkov po 2 kapsuli.
Ne vsebujeglutena, kvasa, mlečnih derivatov, umetnih barvil ali okusov. Proizvod ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov. Ravni hranil v izdelku se lahko spreminjajo od žetve do žetve, v skladu z naravnimi sezonskimi in geografskimi značilnostmi.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 187
  • Šifra izdelka: ROHRMP11
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 45,95 €

Oznake: Smidge probiotik