Smidge (GUT PRO Probiotik)

Smidge (GUT PRO Probiotik)

Super čist, močan in terapevtski probiotik. Pomoč za zdravo črevesje. Osem sevov klinično dokazanih koristnih bakterij v enostavni obliki kapsul, priročen tudi za na potovanja.

Osem sevov koristnih bakterij, ki so bistvenega pomena za zdravje prebavil, brez sevov, ki lahko dražijo ljudi z občutljivim prebavnim sistemom.


Smidge ™ Sensitive Probiotic kapsule (prej GutPro kapsule) 60 kapsul

 • Ista enakovredna formula kot prašek GutPro®, le drugačno ime. 

• Podpira prebavo in zdravje črevesja, hkrati pa pomaga zmanjšati pline in napihnjenost

• Bakterije v vsaki kapsuli lahko pomagajo pri zdravi koži, razpoloženju in dobrem ustnem zdravju. 

• Spodbuja zdravo črevesje, kar lahko pomaga pri krepitvi imunosti.


Smidge ™ Sensitive Probiotic je na voljo v priročni majhni peroralni kapsuli z enako formulo GutPro®.


• 8-sevna formula

• Brez prebiotikov

• Vsebuje seve brez D-laktata

• Združljivo z načinom prehranjevana po načelih »prave prehrane«

• Ne-GSO

• Brez običajnih alergenov


Smidge ™ je izločil nekatere seve, ki jih najdemo v komercialnih probiotikih in lahko povzročijo intoleranco za histamin, d-laktacidozo in druge potencialne reakcije.

Prav tako ne boste našli običajnih alergenov ali nepotrebnih sestavin.

Dodatne prednosti: Brez prebiotikov, kot sta inulin ali maltodekstrin.

Po desetletjih raziskav in povratnih informacij strokovnjakov, znanstvenikov, strokovnjakov in tistih, ki jih zanima zdravje črevesja, je Smidge ™ oblikoval to mešanico, ki pomaga obnoviti prebavo in izločanje, hkrati pa pomaga pri razgradnji in asimilaciji hranil. Tako lahko izkoristite vse prednosti teh močnih kapsul z majhno serijo probiotikov. In ker so kapsule manj zgoščene kot prašek, so idealne za tiste, ki šele začenjajo s probiotiki.

Odlične so tudi za potovanja!


Opozorila in opombe
Navodila za uporaboOdrasli 2 kapsuli dnevno. Otroci 1 kapsula dnevno.Vedno začnite z drobcem! Nato vzemite eno kapsulo na dan s hrano. Nato vzemite dve kapsuli skupaj ali po navodilih pooblaščenega zdravstvenega delavca. (Glejte spodnjo opombo " počasi in postopoma".) Začnite počasi in postopoma: dodatki Smidge ™ so vrhunski, čisti in močni. Zato je ključnega pomena, da začnete počasi, z nižjim odmerkom, kot je priporočeno. Na primer, zelo majhen odmerek vsak drugi dan ali celo enkrat na teden, dokler ne ugotovite, kako dodatek vpliva na vaše telo in kakšen odmerek se vam zdi primeren.
ShranjevanjeHraniti izven dosega otrok. Probiotične kapsule Smidge ™ Sensitive zahtevajo trajno shranjevanje v hladilniku. Med potovanjem jih lahko hranite pri sobni temperaturi do dva tedna.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
Lastnosti
Seznam sestavinBifidobacterium bifidum Bifidobacterium breve Bifidobacterium infantis Bifidobacterium lactis Bifidobacterium longum Lactobacillus gasseri Lactobacillus plantarum Lactobacillus salivarius.
Neto količina živila60 kapsul 5 billion CFU na kapsulo
Ne vsebujeBrez dodatkov Ne-GSO Brez običajnih alergenov
Število odmerkov60 Količina zadostuje za mesec dni.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 1281
  • Šifra izdelka: GUTRMP12
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 46,99 €

Oznake: Smidge, gutpro, probiotik za preobčuljive osebe, terapevtski probiotik