Smidge - probiotik za malčke in dojenčke

Smidge - probiotik za malčke in dojenčke

Smidge ™ nežen, a močan otroški probiotik v prahu ima enako formulo kot GutPro® Infant. Ustvarjen je v majhnih serijah, posebej zasnovan za prebavni sistem majhnih otrok in dojenčkov.

Izjemna lastnost, ki odlikuje Smidge ™ za dojenčke in otroke je odsotnost določenih sevov (ali prebiotikov), ki jih najdemo v drugih komercialnih blagovnih znamkah in bi lahko povzročili intoleranco za histamin, d-laktacidozo ali druge neželene učinke.

Prav tako ni prisotnih najbolj pogostih alergenov, dodatkov ali polnil.

 - Idealen začetni probiotik
 - Združljivo s prehrnaskimi protokoli in načini prehranjevanja, ki temeljijo na visoko hranljivih živilih
 - Brez dodatkov / prebiotikov
 - Brez-GSO
 - Brez običajnih alergenov

Skrbno pripravljena zmes vsebuje sedem klinično dokazanih probiotičnih sevov, ki jih naravno najdemo pri zdravih dojenčkih - za pomoč pri kolonizaciji črevesja z koristnimi bakterijami. Podpira imunski sistem, lahko pomaga pri pogostih otroških prebavnih težavah, kot so refluks, občasna driska in zaprtje ter celo kožne težave, kot je ekcem.

Bifidobacterium infantis, sev, ki prevladuje v črevesju dojenih otrok, obsega 50% formule Smidge ™, saj študije kažejo, da Bifidobacterium infantis podpira zdravo prebavo, rast in močan imunski sistem. *

Smidge ™ je pripravljen na osnovi obsežnih raziskav in povratnih informacij certificiranih zdravnikov, zdravstvenih delavcev in staršev. Njegovi sevi ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov ali ameriških zbirkh kultur (kar izkazujejo s certifikatom), vsebuje le varne naravne probiotike.

Na voljo je s priročno dozirno žličko, za odmero ustrezne količine.

Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.

Pri nakupu dveh ali več izdelkov se obračuna še dodaten 5% popust na oglaševane cene.


ZA OSTALE DRŽAVE V EU SE POŠTNINA DOPLAČA SKLADNO Z VELJAVNIMI CENIKI LOGISTIČNIH PODJETIJ. PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO.

Opozorila in opombe
Navodila za uporaboVedno začnite z drobcem! Uporabite eno žlico Smidge ™ (20 mg). Vzemite enkrat na dan, s hrano ali po navodilih pooblaščenega zdravstvenega delavca. (Glejte spodnjo opombo "nizko in počasi".)Začnite počasi in postopno. V začetni fazi je ključnega pomena, da začnete počasi, z nižjim odmerkom, kot je priporočeno. Na primer, minimalni odmerek dovajate vsak drugi dan ali celo enkrat na teden, dokler ne ugotovite, kako se telo odziva in v kašnem ritmu želite uvajati probiotik.Kako jemati: Z majhno dozirno žličko natančno izmerite želeni odmerek probiotika v prahu. Probiotik za dojenčke Smidge ™ lahko potresemo po mlačni ali hladni hrani. Lahko ga vmešamo v materino mleko, adaptirano mleko, smuti ali organsko mleko po izbiri. Za malčke in starejše otroke lahko otroški probiotik jemljemo z organsko maščobo, kot so maslo, ghee, ali kokosovo olje. Za več informacij glejte zgornja navodila za odmerjanje.
ShranjevanjeShranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapremo in hranimo v temnem in suhem prostoru.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Lastnosti
Seznam sestavinBifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus salivarius.
Neto količina živila750 odmerkov po 20 mg. Dozirna žlička je priložena izdelku.
Ne vsebujeSmidge ™ za dojenčke Probiotik ne vsebuje običajnih alergenov: mleka / kazeina, jajc, rib, školjk, drevesnih oreškov, arašidov, pšenice / glutena, kvasa, koruze in soje.Primerno za vegetarijance.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 2219
  • Šifra izdelka: ROHRMP12
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 89,95 €

Oznake: Smidge, gutpro, probiotik za preobčuljive otroke, za otroke, otroci, dojenčki, malčki