RLO - Olje morske Himere - 10 ml

RLO - Olje morske Himere - 10 ml


Ratfish liver oil (RLO) je starodavno polnovredno živilo, pridobljeno iz jeter Chimaera monstrosa, znanega tudi kot morska podgana oz. morska Himera. Morska Himera je ena najstarejših vrst rib na planetu in ni v sorodu z nobeno drugo vrsto rib.


Olje jeter morske Himere se že stoletja pogosto uporablja kot dopolnilno zdravilo v skandinavskih državah, kjer ga pogosto opisujejo kot "oceansko zlato". Jetra predstavljajo več kot 60% celotne mase.


Po podatkih neodvisnih laboratorijskih testov RLO poleg naravnega vira vitamina A, vitamina D in omega-3 maščobnih kislin vsebuje tudi do 33% "alkilglicerolov".


"Alkilgliceroli" (AKG) so naravni eter-lipidi, ki imajo izjemne protivnetne lastnosti. So edinstveno maščobno hranilo, ki ga v nekaterih morskih vrstah, zlasti jeter morske podgane, najdemo v močnih koncentracijah. Obstaja več študij, ki kažejo, da AKG regulira vaš imunski sistem.

Alkilgliceroli so prisotni v organih, kjer nastaja kri – kostnem mozgu, vranici in jetrih; lahko pa jih najdemo tudi v materinem mleku in kolostrumu. Morski viri so olje iz jeter nekaterih vrst morskih psov in Himer (morska podgana).

Nekaj ​​kliničnih študij je pokazalo sposobnost alkilglicerola za krepitev imunskega sistema na različne načine. Alkilgliceroli lahko pomagajo pri naravnem odzivu telesa na bakterije, glive in kvasovke; povečanje skupnega antioksidativnega statusa krvi; pomagajo pri nastajanju določenih kemičnih snovi, ki so del imunskega sistema, tako imenovanih citokinov, kot sta interlevkin 12 (IL-12) in interferon gama (IFN-γ).

IL-12 je protivnetni citokin, ki zmanjša izločanje provnetnih citokinov, vključno s faktorjem tumorske nekroze alfa (TNF-alfa) in interlevkinom-11 (IL-11). TNF-alfa in IL-11 sta proteina, ki prispevata k upadu. Čeprav je vnetje eden ključnih načinov samozdravljenja telesa, je kronično vnetje nizke intenzivnosti tesno povezano z vsemi stopnjami ateroskleroze, procesa, ki vodi v zamašitev arterijskega holesterola; ti prispevajo k razvoju Alzheimerjeve bolezni in številnih drugih bolezni.

IFN-γ sprošča bele krvne celice imunskega sistema, vključno z limfociti in makrofagi, in ima priznane protivirusne in protitumorske lastnosti. Zagotavlja zaščito pred bakterijami, glivami in paraziti.

Dokazano je, da imajo alkilgliceroli tudi druge koristne lastnosti, kot so podpora tvorbi vseh vrst krvnih celic (hematopoeza), izboljšanje kakovosti sperme, ublažitev škode radioterapije, protitumorsko in antimetastatsko delovanje.

Olje jeter podgane je odličen vir naravnega alkilglicerola. Člani skupine za prehrano na Inštitutu za ribogojstvo Univerze v Stirlingu so bili presenečeni nad količino alkilglicerola, prisotnega v olju jeter morskih rib, in ugotovili, da je tako velika količina "nenavadna za ribja olja".

"...Testi, opravljeni februarja 2013 v švedskem laboratoriju z uporabo različnih in novih raziskovalnih metod, so pokazali, da je skupna količina alkilglicerola večja od 33 %.

PubMed o akilglicerolu.


Koristne omega-3 maščobne kisline
 
Olje iz jeter podgan je tudi dober vir številnih esencialnih maščobnih kislin. Vsebuje omega-3, omega-4, omega-6, omega-7, omega-9 in omega-11 maščobne kisline v naravnih oblikah ter naravno nizko razmerje vitamina A in vitamina D. RLO vsebuje tudi naravne antioksidante, kot je skvalen, ki ščitijo celice pred poškodbami prostih radikalov.


Zakaj izbrati olje Rosita Ratfish Liver?


Rosita Real Foods je zaupanja vreden vir divjih olj iz surovih ribjih jeter, pridobljenih iz trajnostno nabranih rib, ki živijo v kristalno čistih vodah oddaljenih norveških fjordov. Norveška ima zelo stroge zakone in predpise o dobrem počutju živali in ravnanju z njimi ter zagotavlja, da je stalež rib obilen in trajnosten za naslednje generacije.


Olje jeter Rosita Ratfish Liver je čisto in brez dodatkov ter je minimalno obdelano, tako da uporabnik dobi sveže, surovo riblje olje iz divje živečih rib, kot je predvidela narava.


Rosita Ratfish Liver Oil ™ vsebuje širok spekter naravno prisotnih maščobnih kislin, maščob topnih hranil in antioksidantov. Je izjemno bogat vir naravno prisotnih biološko aktivnih likidov alkilglicerola. Za pridobivanje tega olja se ne uporabljajo toplotne ali mehanske naprave, le starodavni postopki, ki upoštevajo načela narave. Rosita RLO ima blag, maslen okus - manj okusa po ribah v primerjavi z oljem jeter olenovke. Olje se hitro absorbira, okus pa se hitro razprši.

 

Bistvene odlike Rosita RLO:

 • 100% jetrno olje morske Himere iz norveških fjordov Helgeland.
 • Ročno izdelano, minimalno obdelano , pridobljeno iz surovih rib, ujetih v divjini.
 • Vsebuje naravni vitamin A in vitamin D. Vitamin A je v aktivni obliki retinola, vitamin D pa je D3, najbolj biološko dostopna oblika holekalciferola.
 • Po neodvisnih laboratorijskih testih s koncentracijo alkilglicerolov do 33% premaga koncentracijo olja iz jeter morskih psov. *
 • Vsebuje močan antioksidant, alfa-tokoferol ali vitamin E v najbolj biološko in kemijsko aktivni obliki. *
 • Vsebuje do 54 mg / g maščobnih kislin omega-3, 24,4 mg / g EPA in 15,7 mg / g DHA. Vsebuje celoten spekter zdravih maščob, vključno s fitosteroli, in več oblik omega 4, 6, 7, 9 in 11 maščobnih kislin.
 • Nikoli se ne segreva nad sobno temperaturo in ne obdeluje s kemikalijami, belili ali dezodoranti.
 • Brez kakršnih koli dodatkov in dostavljeno sveže, surovo v steklenici.
 • Blag, maslen okus - manj spominja na okus po ribi v primerjavi z oljem iz jeter polenovke .
 • Zelo odporen proti oksidaciji in žarčenju.


  Opozorila in opombe
  Navodila za uporaboOdrasli: 4 - 8 kapljic na dan ali po potrebi s hrano Otroci in občutljivi posamezniki: 1 - 4 kapljice na dan ali po potrebi s hrano Dojenčki, starejši od 3 mesecev: 1 - 2 kapljici na dan ali po potrebi pomešano z materinim mlekom, otroško formulo ali hrano. Vedno se najprej posvetujte z zdravnikom. Mame, ki dojijo, lahko olje zaužijejo neposredno (2–5 kapljic dnevno s hrano) in dopustijo, da bogate hranilne snovi prehajajo skozi mleko do otroka.Posebni protokoli: Pod nadzorom samo usposobljenega zdravstvenega delavca:10 -12 kapljic dvakrat na dan v obdobju 6 tednov, čemur sledi vzdrževalni odmerek 4 - 12 kapljic na dan.Nato steklenice pred uporabo nežno pretresite. Paziti je treba, da je kapalka nedotaknjena in ni izpostavljena onesnaženju, saj bi to lahko povzročilo žarkost (npr. Stik z usti / slino / kožo lahko povzroči razgradnjo antioksidantov).Vsaka 10-mililitrska steklenička vsebuje približno 230 kapljic.
  AlergeniRiba (v obliki olja iz jeter morske Himere).
  OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Preden uporabite odmerek, ki je bistveno večji od priporočenega, ali če jemljete ta izdelek, se posvetujte s svojim zdravnikom, če ste noseči ali dojite, imate alergijo na ribe ali jod, uporabljate redčila v krvi, predvidevate operacijo, imate diagnosticirano kardiovaskularno stanje, krvavitev ali motnje imunskega sistema Hraniti izven dosega otrok. Če vi ali vaš otrok nikoli niste uživali rib ali ribjega olja ali če sumite na alergijo na ribe / jod, se pred uporabo izdelka iz ribjega olja / ribjega jetrnega olja posvetujte s svojim zdravnikom. Kot dodatno zagotovilo lahko na majhno površino na koži vtrete tudi majhno količino Rosita Ratfish Liver Oil ™, da preverite morebitne reakcije pred peroralnim jemanjem. Uprava za prehrano in zdravila teh trditev ni ocenila. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni. Več informacij najdete na www.ratfishoil.org
  Lastnosti
  Seznam sestavin100% divje ročno izdelano ekstra deviško olje jetr morske Himere. Manj kot 0,3% kislosti.Nikoli se ne segreva nad sobno temperaturo in ne obdeluje s kemikalijami, belili ali dezodoranti.Brez kakršnih koli dodatkov in dostavljeno sveže, surovo v steklenici.Blag, maslen okus - manj spominja na okus po ribi v primerjavi z oljem iz jeter polenovke .Zelo odporen proti oksidaciji in žarčenju.
  Neto količina živila10 ml
  Število odmerkov30-60, odvisno od protokola.
  Hranilna vrednostVsebuje do 54 mg / g maščobnih kislin omega-3, 24,4 mg / g EPA in 15,7 mg / g DHA. Vsebuje celoten spekter zdravih maščob, vključno s fitosteroli, in več oblik omega 4, 6, 7, 9 in 11 maščobnih kislin.

  Napišite mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 2660
  • Šifra izdelka: RLOOJPK90
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 24,99 €
  • 2 ali več 23,65 €
  • 3 ali več 22,41 €
  • 4 ali več 21,16 €

  Oznake: Omega 3, imunska odpornost, zdrave kosti, zdravi zobje, za otroke