Premium Asta-O3+NADH Original Instant Power® gratis

Premium Asta-O3+NADH Original Instant Power® gratis

 

srce možgani vid


 • 2.750 mg Omega 3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku.  
 • V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije.
 • Z najnižjo stopnjo oksidacije TOTOX < 5.
 • Brez okusa po ribah ali neprijetnega refluksa!
 • Z dodanim astaksantinom!
 • Tekoča oblika omogoča enostaven način uživanja.Premium Asta O3


 • 2.750 mg Omega 3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku.  
 • V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije.
 • Z najnižjo stopnjo oksidacije TOTOX < 5.
 • Brez okusa po ribah ali neprijetnega refluksa!
 • Z dodanim astaksantinom!
 • Tekoča oblika omogoča enostaven način uživanja.


Opis


Pozitivno delovanje omega-3 maščobnih kislin, še posebej EPK in DHK na celostno zdravje je poznano že dolga leta. Danes vemo, da so še posebej pomembne za zdravje. Ker sta EKP in DHK pomembni sestavini celičnih membran imata pomemben vpliv na to, kaj bo celica izločila in kaj absorbirala. Tako so omega-3 maščobne kisline pomembne za razvoj in delovanje možganov, kognitivne sposobnosti, preprečevanje s starostjo povezanega upadanja umskih sposobnosti in podporo ohranjanju normalne funkcije vida.

Ker je pri nas učinkovitost izdelkov na prvem mestu, je tudi Premium Asta Omega 3 olje najvišje kvalitete. Pridobljeno je iz sveže ulovljenih rib iz trajnostno certificiranega ulova, preverjenih na vsebnost težkih kovin. Vse to zagotavlja najvišjo čistost izdelka in najboljši okus, zaokrožen z naravno esenco limone. Pri Premium Asta-Omega Omega 3 olju ne boste občutili »ribjega okusa«, sicer značilnega za oksidirane maščobne kisline. Ko maščobe oksidirajo, z njimi zaužijemo tudi proste radikale in aldehide, ki delujejo vnetno – ravno obratno od pozitivnega učinka, ki ga z omega 3 maščobnimi kislinami želimo doseči. Kot pri vseh prehranskih dopolnilih je tudi pri omegi pomembna biorazpoložljivost. Da je ta pri Premium Asta Omega 3 olju maksimalna, smo ohranili obliko naravnih trigliceridov, ki jih telo takoj in z lahkoto uporabi.

Premium Asta Omega 3 - čisti trajnostni vir EPK in DHK za vso družino.


DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalnih ravni krvnega tlaka.

DHK in EPK prispevata k vzdrževanju normalnih vrednosti trigliceridov v krvi.

DHK prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja možganov.

DHK prispeva k vzdrževanju normalnega vida.

EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanju srca.

Uživanje DHK v času nosečnosti in dojenja prispeva k normalnemu možganskemu razvoju zarodka oz. dojenčka.

Uživanje DHK v času nosečnosti in dojenja prispeva k normalnemu razvoju vida zarodka oz. dojenčka


NADH Original Instant Power®


 • Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.
 • Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo.
 • Več energije za vsakodnevne izzive.
 • Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih.
 • Naraven biološki anti-aging.


Opis


NADH - Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid je naravna, telesu lastna snov, enostavneje poznana tudi kot koencim 1. Gre za biološko obliko vodika, ki ob reakciji s kisikom ustvarja ATP – energijo za prav vsako našo telesno celico. V telesu se največ NADH nahaja v srcu, možganih in mišicah, ki so tudi naši največji porabniki energije.

NADH sodeluje v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo.Najvišja koncentracija NADH se sicer nahaja v surovem mesu, v rastlinski hrani ga je izjemno malo. Ker pa je NADH občutljiv na svetlobo, temperaturo in prisotnost kisika, se ga med pripravo hrane večina uniči in ga zaužijemo zelo malo. Poleg tega je NADH občutljiv na želodčno kislino. Samo patentirana formulacija zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

NADH Original Instant Power® lingvalete prispevajo k sproščanju energije, delovanju živčnega sistema in k psihološkemu delovanju. Zato še posebej prav pridejo športnikom, ki potrebujejo dodatno energijo in vsem tistim, ki opažajo pogosto utrujenost in upad energije. Zaradi vpliva na živčni sistem jih cenijo tudi vsi, ki želijo povečati koncentracijo in izboljšati spomin, obenem pa je NADH edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju. NADH Original Instant Power® lingvalete so naravno prehransko dopolnilo s patentirano formulacijo in znanstveno dokazanim učinkovanjem. So na listi varnih dopolnil, ki se lahko uporabljajo tudi v vrhunskih športih. Patentirana stabilizirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.

10 lingvalet zadostuje za 5-10 dni uporabe.

Biotin prispeva k:

 • sproščanju energije
 • delovanju živčnega sistema
 • psihološkemu delovanju

Proizvajalec: Prof. Birkmayer Laboratorien GmbH, A-1010 Dunaj, Avstrija
Opozorila in opombe
Navodila za uporaboPremium Asta O3 : Otroci 5 ml (1 čajna žlička), odrasli 10 ml (1 jedilna žlica) dnevno.Namig: Prijeten okus limone omogoča, da se olje lahko uživa samostojno, lahko pa se tudi vmeša v katerokoli pijačo ali hrano. Ni primero za segrevanje nad 35°C. Še posebej primero za otroke in vse, ki imajo težave z uživanjem kapsul.NADH Original Instant Power® : 1-2 lingvaleti dnevno, raztopiti pod jezikom. Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.
ShranjevanjePremium Asta O3: Zaščititi pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C). Za ohranjanje maksimalne kakovosti se priporoča uporabiti v roku 6-8 tednov po odprtju.NADH Original Instant Power® : Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.
OPOZORILOPremium Asta O3 in NADH Original Instant Power® :Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.
Lastnosti
Seznam sestavinPremium Asta O3 : Ribje olje iz jeter trske (Norveška), koncentrat ribjega olja aljaške trske (ZDA), naravna aroma limone, antioksidant: alfa-tokoferol, astaksantin.Povprečna hranilna vrednostOmega-3 maščobne kisline 2.750 mg od tega Eikozapentaenojska kislina (EPK) 1.150 mg od tega Dokozaheksaenojska kislina (DHK) 1.000 mg astaksantin 1 mgNADH Original Instant Power® : manitol (sladilo), NADH (koencim 1), natrijev karbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), hidroksi propil metil celuloza (stabilizator), naravna sadna aroma, biotin.Povprečna hranilna vrednost Hranilna vrednost V 1 lingvaleti % PDV* NADH (Koencim 1) 20 mg Biotin 20 µg 40% *Priporočen dnevni vnos v EU
Neto količina živilaPremium Asta O3 : 250 mlNADH Original Instant Power® : 10 lingvalet (1,4 g)
Ne vsebujeNADH Original Instant Power® BREZ sladkorja, škroba, kofeina, kvasa, mleka, konzervansov, umetnih arom in barvil. NE VSEBUJE nedovoljenih doping snovi.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 2426
 • Šifra izdelka: ROHRMP10
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • 47,90 €

Oznake: olje jeter polenovke