NADH Original Instant Power®

NADH Original Instant Power®

 

NADH Original Instant Power®


 • Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.
 • Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo.
 • Več energije za vsakodnevne izzive.
 • Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih.
 • Naraven biološki anti-aging.


Opis


NADH - Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid je naravna, telesu lastna snov, enostavneje poznana tudi kot koencim 1. Gre za biološko obliko vodika, ki ob reakciji s kisikom ustvarja ATP – energijo za prav vsako našo telesno celico. V telesu se največ NADH nahaja v srcu, možganih in mišicah, ki so tudi naši največji porabniki energije.

NADH sodeluje v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo.Najvišja koncentracija NADH se sicer nahaja v surovem mesu, v rastlinski hrani ga je izjemno malo. Ker pa je NADH občutljiv na svetlobo, temperaturo in prisotnost kisika, se ga med pripravo hrane večina uniči in ga zaužijemo zelo malo. Poleg tega je NADH občutljiv na želodčno kislino. Samo patentirana formulacija zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

NADH Original Instant Power® lingvalete prispevajo k sproščanju energije, delovanju živčnega sistema in k psihološkemu delovanju. Zato še posebej prav pridejo športnikom, ki potrebujejo dodatno energijo in vsem tistim, ki opažajo pogosto utrujenost in upad energije. Zaradi vpliva na živčni sistem jih cenijo tudi vsi, ki želijo povečati koncentracijo in izboljšati spomin, obenem pa je NADH edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju. NADH Original Instant Power® lingvalete so naravno prehransko dopolnilo s patentirano formulacijo in znanstveno dokazanim učinkovanjem. So na listi varnih dopolnil, ki se lahko uporabljajo tudi v vrhunskih športih. Patentirana stabilizirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.

30 lingvalet zadostuje za 15-30 dni uporabe.

Biotin prispeva k:

 • sproščanju energije
 • delovanju živčnega sistema
 • psihološkemu delovanju

Proizvajalec: Prof. Birkmayer Laboratorien GmbH, A-1010 Dunaj, Avstrija
Opozorila in opombe
Navodila za uporabo1-2 lingvaleti dnevno, raztopiti pod jezikom. Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.
ShranjevanjeZaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.
OPOZORILOPriporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.
Lastnosti
Seznam sestavinmanitol (sladilo), NADH (koencim 1), natrijev karbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), hidroksi propil metil celuloza (stabilizator), naravna sadna aroma, biotin.Povprečna hranilna vrednost Hranilna vrednost V 1 lingvaleti % PDV* NADH (Koencim 1) 20 mg Biotin 20 µg 40% *Priporočen dnevni vnos v EU
Neto količina živila30 lingvalet (1,4 g)
Ne vsebujeBREZ sladkorja, škroba, kofeina, kvasa, mleka, konzervansov, umetnih arom in barvil. NE VSEBUJE nedovoljenih doping snovi.

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 756
 • Šifra izdelka: ROHRMP10
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • 49,90 €

Možnosti na voljo

Oznake: energija, koncentracija