Multi EM ferment

Multi EM ferment

Za vas smo premišljeno izbrali (po naši oceni) najboljši probiotik, kar jih trenutno lahko najdete na tržišču.

20 milijard živih in skrbno izbranih 31 sevov raznovrstnih (EM) probiotičnih bakterij v priporočljivem dnevnem odmerku!

Združeno najnaprednejše znanje iz sveta fermentacije in probiotikov v eni steklenički! Za mikrobiom v ravnovesju! Za celo družino, tudi za dojenčke!

Multi EM ferment je edinstven simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (20 milijard skrbno izbranih 31 dobrodejnih probiotičnih sevov v priporočljivem dnevnem odmerku) in 31 različnih zelišč in rastlin poznanih iz zakladnice zeliščarstva.

+ imunski sistem              + energija
+ celična zaščita + koncentracija
+ antioksidant + spomin
  + razpoloženje 

Neto količina: 500 ml.

100 % naravno. 
Za podporo pri zdravljenju z biološko medicino.

Za terapevtski nasvet pokličite na 030 755 184 (9-18h) ali pišite na info@oleasana.si.

Najboljše iz sveta fermentacije in probiotikov v eni steklenički - edinstven produkt na tržišču v svetovnem merilu!

V procesu večstopenjske fermentacije, ki posnema naraven proces človeške prebave, se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente: (antioksidanti, encimi, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna biodostopna hranila za celice. Takšen izdelek je lažje prebavljiv, ne povzroča prebavnih težav, njegovi razgradni produkti so telesu lažje dostopni.

Multi EM ferment je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective Microorganisms). Za velikim številom dobrodejnih mikroorganizmov je skrito poglobljeno znanje o njihovi pravi kombinaciji.

Čarovnija EM je predvsem v tem, da delujejo v popolni harmoniji, kot  subtilno uglašen orkester, kjer se inštrumenti med seboj dopolnjujejo in tako ustvarjajo čudovito simfonijo. Za popolno uglasitev mikrobioma.

Večstopenjsko fermentiran napitek z Efektivnimi Mikroorganizmi in rastlinskimi metaboliti.

Uporaba in priporočena dnevna količina: priporočen dnevni odmerek za odrasle in za otroke od 6. leta dalje je 20 ml; in sicer 1x 20 ml najbolje pol ure pred zajtrkom in poplaknjeno z 250 ml vode. Lahko se razdeli na 3 dele in uživa pred glavnimi obroki.

Namig: priporočamo, da pred zaužitjem najprej 15 sekund nežno žvrkljate v ustih in šele nato pogoltnete. Lahko zmešate z vodo, ohlajenim nesladkanim čajem ali naravnim sokom. Vsekakor se priporoča ob zaužitju spiti še 2-3 dcl mlačne vode, da napitek čim prej doseže tanko črevo.

Multi EM ferment je primeren tudi za zunanjo uporabo!

20 milijard skrbno izbranih 31 sevov raznovrstnih (EM) probiotičnih bakterij v priporočljivem dnevnem odmerku!


Zdravstvene trditve

Vitamin C:
- prispeva k sproščanju energije pri presnovi
- prispeva k delovanju živčnega sistema
- prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju
- ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
- ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom
- prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
- ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil
Znanstveno
dokazano

100%
      naravno

Brez
     pesticidov
Brez
     GSO 
Brez
   glutena      
Narejeno
v Nemčiji
   
Opozorila in opombe
Navodila za uporaboPriporočen dnevni odmerek za odrasle in za otroke od 6. leta dalje je 20 ml; in sicer 1x 20 ml najbolje pol ure pred zajtrkom in poplaknjeno z 250 ml vode. Lahko se razdeli na 3 dele in uživa pred glavnimi obroki.
ShranjevanjeZaščitite izdelek pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hranite v hladilniku (do 7°C). Pred uporabo obrnite steklenico, da se vsebina premeša, a ne pretresajte močno. Priporočamo, da porabite v roku enega meseca po odprtju. Ne priporočamo pitja direktno iz steklenice. V steklenici lahko nastane rahel pritisk, kot posledica nastajanja ogljikovega dioksida.
OPOZORILOIzdelek je naraven, zato lahko med posameznimi serijami prihaja do razlik v okusu, barvi, vonju in bistrosti izdelka.Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana in ter zdrav način življenja.Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Lastnosti
Seznam sestavinvoda; melasa in polnovreden ekološki sladkor (sladkor in melasa sta predelana v procesu več-stopenjske fermentacije in se ne nahajata v končnem izdelku); zeliščni in rastlinski izvlečki; Ananas, Angelika korenina, Janež, Bazilika, Koprc, Komarček, Šipek, Borovnice, Malina - listi, Bezeg, Ingver, Oljka - listi, Origano, Poprova meta, Rožmarin, Rdeči čaj, Rdeča detelja, Žajbelj, Črna kumina, Sladki koren, Timijan, Maca, Rožni koren, Kurkuma, Cimet, Vanilja, Kardamom, Žafran, Izvleček grenivkinih pečk, Izvleček groznih pečk (OPC) in Ganoderma lucidum, vitamin C (32,5% PDV v priporočenem dnevnem odmerku 20 ml), mikroorganizmi. Prisotnost mikroorganizmov; - Bacillus subtilis - Lactobacillus delbrückii - Bifidobacteriumbifidum - Lactobacillus farraginis - Bifidobacteriumbreve - Lactobacillus gasseri - Bifidobacteriumlongum - Lactobacillus helveticus - Bifidobacteriuminfantis - Lactobacillus johnsonii - Bifidobacteriumlactis - Lactobacillus paracasei - Bifidobacteriumlactis - Lactobacillus parafarraginis - Enterococcus faecium - Lactobacillus plantarum - Lactobacillus acidophilus - Lactobacillus reuteri - Lactobacillus amylolyticus - Lactobacillus rhamnosus - Lactobacillus amylovorus - Lactobacillus salivarius - Lactobacillus bulgaricus - Lactobacillus zeae - Lactobacillus casei - Lactococcusdiacetylactis - Lactobacillus casei - Lactococcuslactis - Lactobacillus casei - Streptococcus thermophilus - Lactobacillus crispatusZelišča in rastline: ananas, korenina angelike, janež, bazilika, koprc, komarček, šipek, borovnica, list maline, bezeg, ingver, list oljke, origano, poprova meta, rožmarin, rdeči čaj, rdeča detelja, žajbelj, črna kumina, sladki koren, timijan, maca, rožni koren, kurkuma, cimet, vanilja, kardamom, žafran, izvleček grenivkinih pečk, izvleček grozdnih pečk (OPC) in Ganoderma lucidum.
Neto količina živila500 ml
Ne vsebujepesticidov GSO glutena KONZERVANSOV, SLADIL, UMETNIH DODATKOV, AROM, OJAČEVALCEV OKUSA .

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 5737
  • Šifra izdelka: MEMFMP10
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 39,90 €

Oznake: Multi EM ferment, terapevtski probiotik, za otroke. za nosečnice