Hidrolizirani kolagen

Hidrolizirani kolagen

Hidrolizirani kolagen Great Lakes je edinstvena kombinacija koncentriranih aminokislin majhne molekulske mase, kar pomaga pri njihovi odlični absorpciji v organizmu. Hidrolizirana oblika zagotavlja učinkovitejšo regeneracijo tkiv. Priporočljiva je zlasti kot podpora kostem in sklepom.


Ta beljakovina z nizko molekulsko maso se lahko prebavi le nekaj minut po zaužitju. Zaradi predhodne hidrolize, je onemogočeno strjevanje, poleg tega je zagotovljena hitra asimilacija v vezno tkivo in izboljšana hidracija. Kolagen je pomemben za uravnoteženje dušika, velja za sredstvo proti staranju, saj pomaga pri starostnih poškodbah hrustanca in pri nadomeščanju izgubljenega kolagena.

Hidrolizirani kolagen Great Lakes je pridobljen iz govedi, krmljene s travo in gojene na pašnikih, kar zagotavlja najboljšo kakovost kolagena. Kolagen Great Lakes Wellness, poln aminokislin, je idealen za ohranjanje zdravja sklepov in kosti.

Kolagen Great Lakes Wellness je sestavljen iz ene same sestavine in je prehransko dopolnilo s koristno kombinacijo aminokislin. V Great Lakes Wellness verjamejo, da sta zdrav način življenja in uravnotežena prehrana, ki vključuje kolagen, temelj za dobro življenje. Kolagen je skoraj brez okusa, barve in vonja ter je lahko prebavljiv. V hladnih tekočinah se ne strjuje, zato je odličen dodatek hladnim in toplim napitkom. Odličen je pri pripravi juh, smutijev, gumi bonbonov, sadnih želejev in tortnih prelivov.

Govedo je hranjeno  s travo in paseno na pašnikih.


Paleo in keto certificiran

ZA OSTALE DRŽAVE V EU SE POŠTNINA DOPLAČA SKLADNO Z VELJAVNIMI CENIKI LOGISTIČNIH PODJETIJ. PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO.

Opozorila in opombe
Navodila za uporaboKolagenski hidrolizat počasi vlijte v izbrano pijačo. Mešajte, dokler se ne raztopi. V toplih tekočinah se bo kolagen raztopill hitreje, medtem ko bo za hladnejše tekočine potreben nekoliko daljši čas.
ShranjevanjeShranjujte tako, da bo nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zaprite in hranite v temnem in suhem prostoru.
OPOZORILOPriporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Če se zdravite zaradi zdravstvenih težav ali če ste noseči ali dojite, se najprej posvetujte s svojim zdravnikom.
Lastnosti
Seznam sestavinHidrolizat govejega kolagenaKolagen tipa 1 in 3
Neto količina živila226 g Velikost obroka: 2 merici (12 g) Zaužijte dve zaokroženi žlici (12 g) dvakrat na dan. Količina zadostuje za 20-40 dni.
Ne vsebujeglutena, kvasa, mlečnih derivatov, umetnih barvil ali okusov. Proizvod ne vsebuje absolutno nobenih dodatkov. Ravni hranil v izdelku se lahko spreminjajo od žetve do žetve, v skladu z naravnimi sezonskimi in geografskimi značilnostmi.
Hranilna vrednostHranilna vrednost na odmerek: 44 Kcal Beljakovin: 11 g Hidroliziran kolagen: 12 g

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

  • Št. ogledov: 158
  • Šifra izdelka: ROHRMP33
  • Dobavljivost: Na zalogi
  • 18,00 €

Oznake: zdrave kosti, zdravi zobje