BalanceOil+ ZinZino 300ml

-6% BalanceOil+ ZinZino 300ml

Balance olje (BalanceOil+) je edinstvena linija popolnoma naravnih prehranskih dopolnil za vzpostavitev ravnovesja Omega-3. Gre za vrhunsko, inovativno mešanico ribjega olja, pridobljenega iz divje ulovljenih majhnih rib, in ekstra deviškega hladno stiskanega olivnega olja iz predčasno obranih oliv. Slednji postopek zagotavlja velike količine polifenolov, ki prispevajo k učinkoviti in uspešni absorpciji ter zaščiti krvnih lipidov.


Varno uravnava in vzdržuje ravni EPA+DHA ter ravnovesje omega-6:3 v telesu, ter tako ugodno vpliva na holesterol, srce in možgane.

Ključne koristi:

 • Prispeva k normalnemu delovanju možganov , saj dnevni odmerek vsebuje 700 mg DHA
 • Prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema , saj dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3
 • Pomaga vzdrževati zadostno raven EPA in DHA v telesu
 • Pomaga vzdrževati optimalno raven omega-6:3 v telesu
 • Pomaga vzdrževati raven polifenolov v telesu, da zaščiti krvne lipide pred oksidativnim stresom.
 • Podpira zdravo in normalno delovanje oči, saj vsebuje 700 mg DHA7
 • Prispeva k normalnemu delovanju kosti, mišic, zob in delitvi celic, saj dnevni odmerek vsebuje 20 μg vitamina D3
 • Podpira normalno raven trigliceridov v krvi , normalen krvni tlak in normalno raven kalcija v krvi.


Čisti vitamin D3


BalanceOil+ vsebuje vitamin D3 (holekalciferol). Uporabljamo naravni vitamin D3 iz lanolina, naravno prisotne maščobe, ki jo najdemo v ovčji volni. Vitamin D3 nastane z raztapljanjem predhodnika vitamina D3 iz lanolina. Ta se nato kemično spremeni in aktivira z izpostavljenostjo ultravijolični (UV) svetlobi. Kemični proces je primerljiv s procesom, ki poteka v človeški koži, ko ta proizvaja vitamin D3 zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi.

Naravni tokoferoli


Mešani tokoferoli so pogosto uporabljen antioksidant v prehranskih dopolnilih. Uporabljeni naravni tokoferoli so posebej izdelani iz visoko rafiniranih destilatov sojinega olja brez GSO, ki se dodatno rafinirajo, da se prepreči vsebnost sojinih beljakovin. To pomeni, da v izdelku ni alergenov. Značilna sestava olja BalanceOil+ so alfa-, beta-, gama- in delta-tokoferoli.


Špansko ekstra deviško oljčno olje v BalanceOil+


Olje BalanceOil+ je izdelano iz ekstra deviškega oljčnega olja španske oljke Picual, ki je izbrano zaradi zelo visoke vsebnosti omega-9 in antioksidantov. Omega-9 (oleinska kislina) je pomembna sestavina, ki aktivno podpira normalizacijo ravni holesterola v krvi. Olivam se v postopku odstranijo koščice in hladno stisnejo le plodovi, s čimer nastane ekstra deviško olje, bogato z omega-9 (oleinska kislina) z zelo visoko vsebnostjo antioksidantov, imenovanih polifenoli (nad 750 mg/kg), ki imajo številne koristne učinke. Polifenoli varujejo BalanceOil+ pred oksidacijo v steklenici, še pomembneje pa je, da varujejo tudi vaše celice pred oksidativnim stresom.


BalanceOil+: ribje in oljčno olje sta dokazano v popolnem ravnovesju.


Povprečno razmerje omega-6:3 pri ljudeh, ki ne jemljejo dodatka omega-3, je 12:1 za Severno Evropo, 15:1 za Evropo in 25:1 za ZDA, kot je razvidno iz raziskave največje svetovne baze podatkov o esencialnih maščobnih kislinah z več kot 600.000 testi, analiziranimi v neodvisnem laboratoriju Vitas Analytical Services. Po 120-dnevnem jemanju izdelkov BalanceOil+ je povprečno razmerje na vseh teh geografskih območjih pod 3:1.

Polifenoli se vežejo na omega-3 in delujejo kot učinkoviti antioksidanti ter preprečujejo oksidacijo lipidov. Polifenoli v oljčnem olju posnemajo polifenole, ki so naravno prisotni v ribah, in prenašajo krhke omega-3 skozi telo, dokler jih varno ne prenesejo v celične membrane. Polifenoli in morski lipidi sodelujejo na zelo sinergičen način, kar omogoča, da telo varno absorbira, prilagodi in ohranja raven omega-3 nad zahtevanimi 8 %, ki so potrebni za doseganje razmerja omega-6:3 pod 3:1.

Znanstvena formulacija v izdelku BalanceOil+ združuje edinstveno ribje olje s koristnimi količinami omega-3 in omega-7 ter znanstveno potrjeno količino oljčnega olja, ki zagotavlja visoke količine polifenolov, fitonutrientov in omega-9 ter tako prispeva k večji oksidativni stabilnosti lipidov omega-3.


V spodnjem videu so povzete ključne značilnosti Balanceoil+. Za slovenske podnapise, v nastavitvah izberite slovenski jezik.
ZINZINO koncept ravnovesja v telesu

1. Opravite test (na voljo vitamin D test in Test maščobnih kislin)
2. Začnite uporabljati izdelke Zinzino.
3. Preverite rezultate testa.
4. Po 4 mesecih se znova testirajte.


Brezplačna poštnina nad 55 EUR.


ZA OSTALE DRŽAVE V EU SE POŠTNINA DOPLAČA SKLADNO Z VELJAVNIMI CENIKI LOGISTIČNIH PODJETIJ. PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDBO.Opozorila in opombe
Navodila za uporaboVmešate v vodo ali sok.
AlergeniBrez gensko spremenjenih sestavin. Primerno za keto diete.
OPOZORILOČe jemljete zdravila za redčenje krvi, se morate pred jemanjem zdravila posvetovati z zdravnikom ali medicinsko sestro. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestek za uravnoteženo in raznoliko prehrano.
OpombeShranjevanje: Neodprte steklenice shranjujte v temnem suhem prostoru pri sobni temperaturi. Odprte steklenice shranjujte v hladilniku in porabite v 45-ih dneh. Olje lahko postane motno pri temperaturah nižjih od 4 °C zaradi strjevanja oljčnega olja. Olje se bo očistilo pri sobni temperaturi. Hranite izven dosega otrok.
Lastnosti
Seznam sestavinRibje olje (iz sardona, skuše, sardine), hladno stiskano oljčno olje, mešani tokoferoli (antioksidanti), naravne arome*, vitamin D3 (holekalciferol)* Naravni okus vanilije * Naravni okus limone * Naravni okus pomaranče in limone ter mete * Naravni okus grenivke, limone in limete
Neto količina živila300 ml
Število odmerkovPriporočena uporaba: 0,15 ml na kg telesne teže. Velikost serviranja prilagodite glede na telesno težo. Odrasli s telesno težo 50 kg: 7,5 ml na dan. Odrasli s telesno težo 80 kg: 12 ml na dan.
Hranilna vrednost12 ml Ribje olje 6627 mg maščobne kisline omega-3 2478 mg od tega EPA 1283 mg od tega DHA 683 mg oljčno olje 4092 mg od tega oleinska kislina (omega-9) 3069 mg od tega polifenoli 3,5 mg vitamin D3 (400 % RV*) 20 ug *RV = referenčna vrednost

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 3826
 • Šifra izdelka: ZINOJP156
 • Dobavljivost: Na zalogi
Do konca akcije še:
 • 52,00 €
 • 49,00 €
 • Cena v točkah zvestobe: 5

Možnosti na voljo

Oznake: Omega 3, Vitamin A in D, imunska odpornost, zdrave kosti, zdravi zobje, terapevtski proizvod, imunski sistem, za otroke, zinzino, za nosečnice