Zinzino Test maščobnih kislin v krvi

-68% Zinzino Test maščobnih kislin v krvi

BalanceTest Zinzino je enostaven samotest za analizo maščobnih kislin v kapilarni krvi. Kri odvzamemo iz konice prsta, s tehniko DBS (Dried Blood Spot). Znanstveno je dokazano, da je ta način odvzema krvi za analizo maščobnih kislin, enako natančen kot vzorec venske krvi. Test, ki traja manj kot minuto, potrebuje le nekaj kapljic krvi, s konice prsta, na filtrirnem papirju Whatman®.

Ključne lastnosti testa: 

 • Enostavnen test za samotestiranje, na podlagi analize posušene krvi.
 • Test v vaši krvi meri 11 maščobnih kislin.
 • Priskrbi podatke o ravnovesju Omega-6:3.
 • Enostavno, hitro, zanesljivo.
 • Testiranje opravite doma, rezultate prejmete v roku 14 dni.
 • Možnost primerjanja rezultatov testa in napredka v spletni ali mobilni aplikacij

BalanceTest je odobren In Vitro Diagnostični (IVD) izdelek za samostojni odvzem vzorca krvi doma.


Delovanje testa in rezultati:

Test meri 11 maščobnih kislin, vključno z nasičenimi, nenasičenimi Omega-9 in nenasičenimi Omega-6 in Omega-3 maščobnimi kislinami. Vrednosti posameznih maščobnih kislin so prikazane v tabeli in izražene kot odstotki skupnih izmerjenih maščobnih kislin. Za primerjavo v tabeli je povprečni razpon za vsako maščobno kislino (na podlagi podatkov, pridobljenih od velike skupine uravnoteženih ljudi) predstavljen kot ciljna vrednost.

Merijo se naslednje maščobne kisline:

 • Palmitinska kislina, C16:0, nasičene maščobe;
 • Stearinska kislina, C18:0, nasičena maščoba;
 • Oleinska kislina, C18:1, Omega-9;
 • Linolna kislina, C18:2, Omega-6;
 • Alfa-linolenska kislina, C18:3, Omega-3;
 • Gama-linolenska kislina, C18:3, Omega-6;
 • Dihomo-gama-linolenska kislina, C20:3, Omega-6;
 • Arahidonska kislina (AA), C20:4, Omega-6;
 • Eikozapentaenojska kislina (EPA), C20:5, Omega-3;
 • Dokozapentaenojska kislina (DPA), C22:5, Omega-3;
 • Dokozaheksaenojska kislina (DHA), C22:6, Omega-3;

Zinzino test maščobnih kislin v krvi je certificiran za skladnost z evropsko uredbo 98/79/EB o medicinskih pripomočkih za in vitro diagnostiko (IVD). To pomeni, da so test in vse njegove komponente v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, zato ima komplet oznako CE.

Postopek:

 1. Najprej si umijte roke z milom, temeljito sperite s toplo vodo in posušite na zraku.
 2. Pripravite vzorčno kartico iz papirnate ovojnice za kasnejšo uporabo.
 3. Odtrgajte del z napisom SAVE na vzorčni kartici in fotografirajte ID testa. Z osebnim ID-jem testa si lahko ogledate samo svoj rezultat testa. Karto položite na mizo tako, da sta kroga obrnjena navzgor.
 4. Konico prsta očistite z alkoholnim robčkom (priporočeno srednji prst).
 5. Spodbudite pretok krvi tako, da z roko delate velike kroge ali roko tresete navzdol 20 sekund. Vzemite lanceto za enkratno uporabo. Odstranite prozorni varnostni pokrovček, da je lanceta pripravljena za uporabo.
 6. Lanceto položite na spodnji del konice prsta, ki je obrnjen proti zbiralnemu papirju na mizi. Potisnite zgornji del lancete ob prst, dokler ne zaslišite klika. Lanceta bo samodejno naredila majhen vbod v prst.
 7. Ne dotikajte se krogov filtrirnega papirja z rokami. Enkrat nežno stisnite prst in v vsak krog, označen na vzorčni kartici, dodajte najmanj 3 kapljice krvi, ki prosto kapljajo. Kri naj popolnoma zapolni notranji del krogov.
 8. Vzorčno kartico pustite v vodoravnem položaju pri sobni temperaturi vsaj 10 minut, da se vzorci dobro posušijo.
 9. Vzorčno kartico vstavite nazaj v papirnato ovojnico. Nato vstavite papirnato ovojnico v kovinsko vrečko in jo zaprite.
 10. Pomembno: vrečke s sušilnim sredstvom ne odstranjujte iz kovinske vrečke.
 11. Zaprto kovinsko vrečko položite v veliko ovojnico z naslovom laboratorija. OPOMBA! Preden jo vstavite v poštni nabiralnik, morate na ovojnico dodati ustrezno količino znamk.
 12. Če želite svoj ID testa registrirati na spletu, obiščite www.zinzinotest.com. To je spletno mesto, kjer si lahko pozneje ogledate rezultate testov. Traja 10-20 dni, dokler ni rezultat pripravljen.

Pomembno: Shranite del kartice z napisom SHRANI. Svoje rezultate testov si lahko ogledate samo na internetu z vašim osebnim ID-jem testa.


Brezplačna poštnina nad 55 EUR.


Opozorila in opombe
Navodila za uporabo1. Najprej si umijte roke z milom, temeljito sperite s toplo vodo in posušite na zraku. 2. Pripravite vzorčno kartico iz papirnate ovojnice za kasnejšo uporabo. 3. Odtrgajte del z napisom SAVE na vzorčni kartici in fotografirajte ID testa. Z osebnim ID-jem testa si lahko ogledate samo svoj rezultat testa. Karto položite na mizo tako, da sta kroga obrnjena navzgor. 4. Konico prsta očistite z alkoholnim robčkom (priporočeno srednji prst). 5. Spodbudite pretok krvi tako, da z roko delate velike kroge ali roko tresete navzdol 20 sekund. Vzemite lanceto za enkratno uporabo. Odstranite prozorni varnostni pokrovček, da je lanceta pripravljena za uporabo. 6. Lanceto položite na spodnji del konice prsta, ki je obrnjen proti zbiralnemu papirju na mizi. Potisnite zgornji del lancete ob prst, dokler ne zaslišite klika. Lanceta bo samodejno naredila majhen vbod v prst. 7. Ne dotikajte se krogov filtrirnega papirja z rokami. Enkrat nežno stisnite prst in v vsak krog, označen na vzorčni kartici, dodajte najmanj 3 kapljice krvi, ki prosto kapljajo. Kri naj popolnoma zapolni notranji del krogov. 8. Vzorčno kartico pustite v vodoravnem položaju pri sobni temperaturi vsaj 10 minut, da se vzorci dobro posušijo. Vzorčno kartico vstavite nazaj v papirnato ovojnico. Nato vstavite papirnato ovojnico v kovinsko vrečko in jo zaprite. 9. Pomembno: vrečke s sušilnim sredstvom ne odstranjujte iz kovinske vrečke. 10. Zaprto kovinsko vrečko položite v veliko ovojnico z naslovom laboratorija. OPOMBA! Preden jo vstavite v poštni nabiralnik, morate na ovojnico dodati ustrezno količino znamk. 11. Če želite svoj ID testa registrirati na spletu, obiščite www.zinzinotest.com. To je spletno mesto, kjer si lahko pozneje ogledate rezultate testov. Traja 10-20 dni, dokler ni rezultat pripravljen.Pomembno: Shranite del kartice z napisom SHRANI. Svoje rezultate testov si lahko ogledate samo na internetu z vašim osebnim ID-jem testa.http://www.zinzino.tv/videos/ac9ddcbe111be6c525/balancetest-instructions
Alergeni
OPOZORILO
Opombe
Lastnosti
Seznam sestavin
Neto količina živila
Število odmerkov
Hranilna vrednost

Napišite mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

 • Št. ogledov: 1475
 • Šifra izdelka: ZINOJP150
 • Dobavljivost: Na zalogi
 • 155,00 €
 • 49,00 €
 • Cena v točkah zvestobe: 5

Oznake: omega3, zinzino, vegansko, za nosečnice